Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
. 
maggie78- leniu**** teraz do woli jak to moja koleznaka mówiła w czasie mojej pierwszej ciąży to są najdłuższe wakacje w zyciu potem juz tak nie bedzie przy drugiej ciązy. I to prawda teraz jest inaczej bo mam 5 letniego syna który potrzebuje tez spedzenia czasu z mamą i wtedy zmeczenie musi iśc na bok no chyba że wyreczy mnie mąż.
szuszu - ja na tym etapie moge powiedzieć że mój Kubuś już realizuje sie jako starszy braciszek:-) każdego ranka jak mnie budzi odkrywa mój brzuch i budzi dzidziusia /słodki widok/ jest bardzo zadowolony i dumny że bedzie miał ......... /a własnie nie pochwaliłam Wam sie że najprawdopodobnie bedzie dziewczynka/ siostrzyczkę. A jak bedzie sie zachowywał po urodzeniu to jestem bardzo ciekawa. Przeprowadzilismy rozmowe z dziadkami że to Kubus bedzie ich prowadził w czasie odwiedzin do siostrzyczki żeby poczuł sie wazny w czasie tych odwiedzin, wszystko zobaczymy w praktyce. Mysle że trzeba od poczatku nasze pierwsze dzieciaczki angazować we wszystko co sie bedzie wtedy dziłao wokól maleństwa.
oki zrobiłam sobie przerwe ide dalej walczyc z odkurzaniem![]()