reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Reporataż faktycznie bardzo fajny i wzruszjący. Choć mnie duzo bardziej wzruszył ten Birth Photography Details

Piękny....

Szkoda, że reality będzie wyglądała tak - nerwy, czy w ogóle przyjmą do szpitala, potem albo będą odsyłać gdzie indziej albo jakiś czas na korytarzu (jak dobrze pójdzie na karimacie) - wszak to lato, więc połowa oddziałów położniczych pewnie w remoncie i miejsc nie będzie, potem 2 osobowa sala porodowa :), potem błaganie o anestezjologa (przyjdzie albo nie przyjdzie), itd....

Potem - kilkuosobowa sala, pielgrzymki odwiedzających - bo świat się zawali jak przez te 2 dni pobytu w szpitalu noworodka nie obejrzy rodzina do trzeciego stopnia pokrewieństwa w linii bocznej - oczywiście wszyscy potykają się o pozostałe pacjentki, ale kto by się nimi przejmował.

W sumie po co mieć to na zdjęciach :)

Ta cała beznadziejna otoczka szpitalno - logistyczna przeraża mnie bardziej niż sam poród, serio. Dla czystego sumienia wybieram się na spotkanie w prywatnym szpitalu, zobaczymy co oferują.

Piękne te reportaże :) Oczywiście płakać musiałam :) A mnie czeka samotny weekend bo mój ukochany poszedł na jakąś przeprowadzkę dorobić ;) Jakby nie patrzeć to ładnie płacą , więc w poniedziałek może na jakieś zakupy dla małego pójdę ;D

Witam z rana
Devi na tym etapie to zatkane raczej nie sa więc nie myśl na zapas. Piersi sie dopiero zaczna rozkrecac, ja mam dni ze tylko z jednej cos tam leci, a sa dni że nic.
Moj polecial po swieże pieczywo, a ja czekam glodna normalnie zaraz kiszki mi marsza beda grac hehehe. Mala na calego wczoraj rozszalała sie z kopaniem i to kopie dość nisko, bo ustawiona jest wzdluz nozkami do dolu.

reklama
Witam się i ja, piękne słoneczko za oknem.
Miałam kiepską noc. Byłam tak nieprzytomna a musiałam wstawać do toalety z 5 razy. Zbudziłam się z bólem głowy. Czekam teraz aż mąż się zbudzi, wrócił wczoraj przed 23 z pracy...musiał siedzieć po godzinach. Oby go w weekend nie ściągali. No i muszę się szykować do śniadania jakiegoś.
Gosiek- trzymaj się, szybko minie:D a zakupy zrekompensują

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry