• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

biedroneczka- a jesli mi leci tylko z jednej piersi..to wszytsko ok?? Bo juz mi przeszlo przez mysl ze moze w drugiej mam juz zpachane jakies kanaliki?? pewnie nie ale pytam :D

Pociesze, ja tez po przymusowym celibacie zwiaznym z globulkami :D Ale dziś już jestem wolna :)
No i tymi goframi mnie rozwaliłaś...ale bym zjadała maniam mniam

reklama
Właśnie wróciłam i powiem wam padam z nóg. Pospacerowałam sobie po sklepach. Zaliczyłam nawet ciucholand i wyszłam z całą torbą rzeczy dla Wiktorka za 37 zł:) Następnie piekarnia, cukiernia i mięsny- mięsko na wielkanoc już jest. W tym roku jesteśmy tutaj nie jedziemy do domku... więc całe gotowanie na mojej głowie. Tylko dla 3 osób :) Jak wracałam do auta jakiś palant mnie zastawił, nawet do samochodu nie mogłam wsiąść, więc otworzyłam drzwi pasażera i trąbiłam na niego. Naczekałam się tyle, że szok. I wychodzi ze sklepu obok jakiś uhahany koleś i że on już odjeżdża, w samą porę bo miałam zadzwonić po straż. Ale mnie zezłościł.
Dominic- uwielbiam szczawiową:D mniam
biedroneczka i devi- współczuję choróbska. Nie lubię tego...
Reportaż miły dla oka. Ale jakoś nie widzę tego przy porodzie...

Czesc wszystkim sierpnioweczka.
Mi tez ostatnio same erotyczne sny sie snia :zawstydzona/y: w koncu przestaly snic sie wypadajace zeby i jak narazie zadnych zlych wiesci nie ma. Zostalam pracownikiem miesiaca i jak to u nas w firmie dostalam platny dzien wolny, postanowilam zrobic dzien mamusiowego odpoczynku, ale jak zwykle cos musialam zrobic w kuchni, cos w salonie i z odpoczynku nici. Troche mnie boli po prawej stronie jakby nereczki, martwilam sie bo jezyk mam zolty, lecz staram sie nie denerwowac i mam nadzieje, ze to tylko wiezadla sie rozciagaja, wizyte u poloznej mam dopiero w maju. Wkurzam sie, bo tu w Szkocji mialam juz dwa USG i to drugie bylo prawdopodobnie ostatnie :( ale sie stesknie za moja pszczolka, jeszcze do sierpnia musze wytrzymac bez widoku jej akrobacji w brzuchu.

nie bylo mnie kilka h a tu tyle postow :szok:
Ja tez miewam sny erotyczne;P i tez jestem uziemiona globulkami od poczatku ciazy z przewrami;-(
Dominic ciesze sie ze zdejmuja szwy ;-)
Akutan porzadki zrobbione okna kurze z szaf polek kuchni itd i juz id razu sobotnie zaliczone:-)no to swietnie ze takie zakupki udane;D
KArolinkaz zaraz mykam czytac co sie to stalo ze taka zla...
WNM wspolczuje ze tak malo raz widzisz swoje malenstwo... co kraj to inaczej;/
Lecem sie kapac bo frend wpada na kaffe:-)

reklama
wykorzystałam chwile ze moj mezus zasnal i umylam 3 okna :-) (nie pozwala mi sie meczyc, a wiadomo jak chlop myje okna) jeszcze mi zostaly tylko trzy ;-)ale to jutro
dominic, bo chyba pytalas o glukoze, to niby robi sie ja od 24 tygodnia, a do ktorego to nie pamietam, ale jak widac na forum rozni lekarze, rozne terminy, wiec nie wiem jak to jest do konca.
Mi wynik po obciazeniu wyszedl 134, a norma jest 140, wiec chyba nie bede musiala powtarzac, bo tak sie tego balam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry