reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

nadzieja, nie jesteś sama! U mnie tez zero objawów, żadnych bolących piersi, nic.

mama się odezwała na "objawach"...Pewnie za chwilkę i tu napisze.

reklama
Mnie teez lzy nie chca przetsac leciec nie wiem ...niesprawiedliwe to jest!!!!!!!!! dzis weszlam na lipcóweczki i tam następna mam straciła ANiołka modle sie by juz zadnej sie to nie przytrafiło!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-(
Mama 3maj sie!!!!!!!!!!;-*

mama no nic tylko ryczec z Tobą, tak mi żal ...:-( ściskam Cie bardzo bardzo mocno, trzymaj się kochana. Masz cały zastęp myślących o Tobie ciepło kobiet....nie wiem co więcej napisać, żal ściska serce....:-(

wlecialam jeszcze na chwilke-TONYA,OLI,SAGAA,KAHAKA- kochena dziekuje to wiele dla mnie znaczy-wsparcie w takich chwilach jest na wagę zlota!!
ale myszki moje prosze-dbajcie o siebie i Wasze skarby ...
przesylam Wam caly zastęp &&&&&&&&&&&&&&& i cieple mysli za spokojne ciąże i maluszki o czasie!!

Mam postanowienie, że powiem o fasolce dopiero w świeta, ale ciężko wytrzymać. Dzisiaj prawie już powiedziałam mamie, no ale ostatecznie ugryzlam się w język. Wy też tak macie???? Czy po prostu wszyscy już wiedzą?

Oli my tez nie jestesmy przesadni a jednak czekamy z powiedzeniem ;)) A to dlatego ze jeszcze nie potwierdzone, wiec po co robic nadzieje?;)):)) Takie moje zdanie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry