• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
JJ, ja tez bardzo dobrze wyglądam w tej ciąży, wszyscy mówią że promienieje itd. Ale przeszkadza mi mój wielki biust i to że taka jakby nadmuchana jestem;-) Mi nawet twarz zeszczuplała i wreszcie mam takie kości policzkowe jakie chciałam czyli mocno odznaczające się:-)

Witam kobitki z rana :-)
Szuszu-tylko pogratulować takiego powodzenia kochana:tak:
Ja bardzo lubię mój brzuszek i czuję się w ciąży bardzo kobieco ,w końcu mam cycki :-D
Kochane głowa do góry i bądźcie dumne ,że jesteście w ciąży a na głupie uwagi nie zwracajcie uwagi-jesteście piękne!!!!!!!!!!!!!:tak:
a zapomniałam Wam napisać,że na bank będę miała cesarkę.Mój mąż dzwonił do mojego ortopedy i pytał ,jaki mogę mieć poród z zmoją przepukliną (mam przepuklinę w kręgosłupie lędźwiowym).
Powiedział,że naturalny poród w moim przypadku jest nie wskazany i wystawi mi odpowiedni dokument stwierdzający aby zrobili mi cesarkę .Ja tam się cieszę -będę czuła się bezpieczniej bo bałam się,że przy naturalnym porodzie przy tym wysiłku z moją przepukliną wyląduje na stole operacyjnym z kręgosłupem:szok:.
Dla mnie coś nowego rodziłam już naturalnie to teraz będę miała cesarkę:tak:

Ostatnia edycja:
LANA- co Ty możesz wiedziec jak piękna sie czujesz :-p;-)

Kurde, ja naprawde chciałbym sie czuc pieknie w ciazy a sie nie da :/ Pewnie potem bede żałować ale nie ktore rzeczy sa silniejsze od nas :/

maggie78
Wspólnej radości i zrozumienia
Gromadki dzieci i dużego mienia
Zaufania, cierpliwości i duuużo MIŁOŚCI
Niech nie zabraknie i nutki zazdrości
A oprócz tego udanego życia
Słodkości, czułości i razem bycia
Siły na co dzień, męstwa i bliskości
I tak na koniec: jeszcze raz miłości!

Co do pieknosci, to wszystkie jestesmy piekne, wszak nie ma brzydkich kobiet :-);-) Nie łamcie sie takimi p******ami, juz polowa ciazy za nami, wiec blizej niz dalej i wracamy do swojej figury, a moze nawet lepszej.
Tez nie lubie dotykania brzucha i bronie sie tym, ze nie wolno dotykac bo to wywoluje przedwczesne skurcze, na razie dziala :-)

juz polowa ciazy za nami, wiec blizej niz dalej i wracamy do swojej figury, a moze nawet lepszej.

I tak sobie na codzien mówie :) Juz nie moge sie doczekac kiedy wskocze na rowerek i zaczne robić brzuchy (mam nadzije ze bede miala na to czas i sily) choc pewnie jak zaczne ćiwczyc i zobacze ze sa efekty (oby) to bede załowac ze w ciazy tak marudzilam zamiast paradowac z grubasnym brzuszkiem :P Kobiecie nie dogodzisz :-P

Wiecie co ? tak sobie patrze na te moje suwaczki i pomijam to jakie mam juz "dorosle" dzieci, ale patrze na rocznice odejscia mojego Aniołka :-( i ta rocznica jest jednoczesnie dniem terminu porodu teraz, tylko rok pozniej. Wiem, ze to nie bedzie "to" dziecko, ale sobie mysle, czy to moze jakies takie jakby zastepstwo, a moze jakis znak ?
A co do wieku moich dzieci, to u Karoliny (corki - jest w 2 klasie gimnazjum) jest dziewczynka ktora jest prawdopodobnie w ciazy :szok:. Troche z z moim małzonem smiejemy, ze wyleczymy Karolke z macierzynstwa, bedzie bawic braciszka :blink:

Devi nie przejmuj się, czuje to samo :sorry2:
Może dziewuszki z 40 kg na koncie, chude jak modelki, którym nagle cycki urosły :-p a do ciała dokleiła się tylko kształtna piłka czują się lepiej i bardziej kobieco.

Ale ja, normalnie 102 w biodrach, około 76-78 w pasie i 112 w piersiach.. cyferki konkretne.. zawsze miałam cyc i dupcię do klepania i to moje wcięcie w pasie było moim ratunkiem, czymś- co przy takim dole i górze było zaletą.

Wcięcia w pasie teraz nie ma, zamiast niego apartament z Pindzią 116 cm i 90 kg na koncie.
Jak można czuć się kobieco z takimi parametrami ?

Ostatnia edycja:
maggie - niech to bedzie najpiekniejszy dzien Waszego zycia :))

Kochane moje powiem Wam, że ja tez wiecznie slysze ze mam wielki brzuch i ze tyje i ze to juz musi byc koncówka ciąży. Ale wiem ze tak wygladam i nawet sie ciesze z tego. Fakt ze w pierwszej ciazy wygladalam duzo lepiej ale teraz ma byc dziewczynka wiec zabiera mamie urode (i niech bierze :)) Zdradze Wam na ucho ze faceci uwielbiaja kobiety w ciazy. Mam na NK zdjecie z poprzedniej ciąży i ono sie podoba najbardziej panom nawet zupelnie obcym. Sama w szoku bylam ze tyle milych slow uslyszalam na temat tego zdjecia - ale podobno dla nich ten brzuszek i biodra i piersi to bnajlepszy afrodyzjak :DDD Wiec brzuszek i piersi dumnie do przodu i niech sie gapią, a zazdrosnym kolezankom i sąsiadkom zawsze mozecie [powiedziec "polecam ten stan, twojemu mężowi chyba sie podoba" i niech spadają na drzewo.
Ja po wizycie znowu mam nakaz wiecj lezec i zero seksu :( bo cos mi sie tam juz rozwiera i jakis taki bardzo gęsty śluz się wydostaje, jest zagrozenie ze wody zaczną wyciekac :baffled: Tym razem mnie tak dlugo badal i tak wymęczyl szyjke i dół brzucha ze od wczoraj boli mnie każdy kopniak Nadii az sie zwijam, i nie wiem czy to po tym badaniu tak czy cos sie dzieje:no: Kazal sie zjawic wczesniej jezeli by sie wiecej wydzieliny pojawilo albo skurcze regularne, ale jak nie minie to pojde wczesniej.
Nie wiecie co z OLI.B?? bo cos dawno jej chyba nie bylo:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry