• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
MAGGIE, ściskam Cię mocno w tym pięknym dla Was dniu!!!!

Dziewczyny, co do postów dotyczących wagi - po pierwsze pamiętajmy, że my nie tyjemy, tylko przybieramy na wadze. Taka jest fizjologia, że jedne przybieramy więcej, drugie mniej. Za 3 -4 miesiące, w zależności od terminu porodu, bierzemy się za zrzucenie tego, co nam zostanie i już.

A to co mówią i myślą inni na temat naszego wyglądu, proponuję olać - chyba, że to będą Trinny i Susannah, Karolina Malinowska albo Tomasz Jacyków.

Ja ważę 59kg, ale mam wrażenie że wszystko na brzuchu mi się zbiera i na cyckach, w których mam prawie 100cm, a niska jestem i jak dla mnie wygląda to komicznie;-)
Jadę zaraz do lekarza, trzymajcie kciuki za moją szyjkę, oby dalej miała 32mm:-)

EwaK przykro mi z powodu Twoich dolegliwosci :-( i PROSZE MNIE TU LEZEC I ODDYCHAC !!!! nic wiecej.Ja takze mam rozwarcie, ale na opuszek, poki co, choc martwie sie, ze to sie powiekszy. Pozeram no-spe niczym cukiereczki, tak dla zasady, bo nie czuje skurczy, ale jak mi lekarz powiedzial, ze nie zaszkodzi to wole miec jakies zabezpieczenie w swiadomosci.

Ja ważę 59kg, ale mam wrażenie że wszystko na brzuchu mi się zbiera i na cyckach, w których mam prawie 100cm, a niska jestem i jak dla mnie wygląda to komicznie;-)
Jadę zaraz do lekarza, trzymajcie kciuki za moją szyjkę, oby dalej miała 32mm:-)
zacisniete !!!!
Jesooo ja waze :zawstydzona/y:86 kg przy wzroscie 168 cm, a Wy mi tu, ze jestescie wielkie ?? :szok: Ja to jestem dopiero ciezarowka :-D taka z przyczepa.

Ewcia, trzymaj się kochana i dużo wypoczywaj. To fakt, że z dziewczynkami w brzuchu wygląda się gorzej, wiem bo mam porównanie:-)
A z Oli wszystko ok, ma trochę problemów dlatego mniej się odzywa.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry