Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
, niby moj gin prorokuje na podstawie przyrastania malej że bedzie ważyc ok 3,5-3,6 kg, no i nie wiem zobaczymy jak sie urodzi, ja przy wadze 3,3 kg jak się urodzilam mierzylam rowno 56 cm i badz tu madry DOMINIC-oj kochana ja też bardzo bym chciała aby cycuchy zostały takie jak teraz ,ale z autopsi wiem ,że gdy skończy się karmić to cycuchy maleją -przynajmniej ze mną tak było miałam przed ciążą z córą miseczke B po porodzie D a gdy skończyłam karmić zostały dwa piegi w rozm.ASuszu, EwaK trzymam kciuki za szyjki, rozwarcia i wszystko inne. Musi być dobrze:-)
Ja to bym chciała aby mi po porodzie piersi zostały takie jak teraz. Jak sobie pomyślę, że znowu mam wrócić do tych małych wypierdków to aż smutno mi się robi.
.Teraz mam C,po porodzie będą jeszcze większe ale starch pomyśleć co mi zostanie jak przestanę karmić chyba wklęsłe