LANA
Fanka BB :)
Witam kobitki sniadaniowo
anulek82-to prawda nad morzem bardzo zimno i jeszcze dziś brak słonka ja mieszkam w Świnoujściu i taka pogoda czyli 5-8 stopni utrzymuję się już od świąt na dodatek zimny wiatr normalnie jesieniówa
pocieszające było tylko to,że słonko było mimo tego zimna a dziś nawet jego brakuje:-(

anulek82-to prawda nad morzem bardzo zimno i jeszcze dziś brak słonka ja mieszkam w Świnoujściu i taka pogoda czyli 5-8 stopni utrzymuję się już od świąt na dodatek zimny wiatr normalnie jesieniówa
pocieszające było tylko to,że słonko było mimo tego zimna a dziś nawet jego brakuje:-(
Boli mnie spojeniełonowe i i momentami brzuch po bokach... Czy w tym tygodniu 25 (dokładnie 24,1 dzień) mogą się rozciągać jeszcze więzadła? Wizytę mam dopiero w piątek

i na dowód postanawiam uczynić to samo. Byliśmy na chwilkę na spacerku, a że mieszkamy przy parku, w którym odbywają się większe wydarzenia w mieście to mamy dzisiaj przez cały dzień transmisję z beatyfikacji zapewnioną, chyba że szczelnie pozamykamy okna... zimno przeokrutnie, wiatr ohydny, także nie pozostaje nic innego jak się trochę polarwić