• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Melduje się ostatni raz w kwietniu :-D dziś byłam z mężem na zlocie samochodowym, na którym spotkał swojego znajomego jak się okazało - ortopedę.. nie muszę chyba mówić, co to może znaczyć dla mnie ? :cool2:
Za 2 godzinki zwijamy żagle do znajomych na majowy łikend.
Psy pod pachę i jedziemy.
Do usłyszenia w maju.
Życzę wszystkim udanego łikendu i masy specjalności z grilla- mnie już cieknie ślinka !

Na szczęście w lipcu będzie cieplej :-p (oby nie za ciepło;-))

Karolinkaz ja jadę odpocząć od rodzinki ;-) oczywiście jadę z córcią i mężem odpoczywać będę od reszty ;-)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry Kobietki:-)
Chyba sobie odpuszczę wypad nad morze, dość chłodno i wieje, nad morzem chłód będzie bardziej odczuwalny, szkoda. Jakieś pomysły jak spędzić niedzielę?
Karolinkaz mam nadzieję, że przetrwałaś najazd teściowej;-)

Witam porannie Dziewczynki:-)
Nad morzem panuje straszna zimność, brat z rodziną siedzą od czwartku w Rewalu i podobno p....i jak w kieleckim :blink:
Pomysłów na niedzielę jako takich nie mamy, ale dzisiaj pójdziemy na Jasne Błonia obejrzeć uroczystości beatyfikacyjne, na chwilke, bo pewnie tłum będzie nieziemski, a ja tłumu nie znoszę...

reklama
Nie no ja beatyfikację odpuszczę sobie, w każdej postaci. Ale na jakieś pyszne lody to chyba bym się przeszła;-) Jakieś inne propozycje?:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry