Pflaume
Szczęśliwa Mama :)
Pflaume, macica rozciąga się prawie do końca ciąży, ma prawo coś jeszcze ciągnąć i boleć. Mi też się śniło, że urodziłam wcześniej, dokładnie w 36 tyg. A kiedy masz wizytę?
PFLAUME dopiero zauwazylam ze mamy termin na ten sam dzien , mzsle ze Twoje objawy sa normalne, rozciagamy sie oj rozciagamy i tak byc musi
Pfaume wszystko sie rozciaga caly czas, macica powieksza sie wraz z rosnacym maleństwem). Mnie dzis od rana żebra az bola tak mi miejsca brakuje chyba na żolądek
)
Dziewczyny, to mnie pocieszyłyście:-) To jednak jest macica i więzadła, bo wczoraj nie mogłam kichnąć ani kaszlnąć. Czuję się jak bym miała zakwasy… coś miałam takiego na początku 2 trymestru. Takie są uroki ciąży, ale później będzie wielka nagroda;-)
Szuszu, wizytę mam w piątek. Już bliżej niż dalej.
Susumali, fajnie. Ciekawe, która z nas pójdzie pierwsza? Ja mam cesarkę, więc u mnie to będzie trochę wcześniej. Mam nadzieję, ze dzidzi nie będzie się spieszyć i poczeka chociaż do sierpnia...
Sama jestem wcześniakiem z 31 t.c.Cieszę się, że nie tylko ja mam, takie schizy, raźniej mi.
Z tego co czytałam, to większość ma już wyprawkę kupioną chociaż częściowo. A ja nie mam jeszcze nic (oprócz skarpetek) Mój mąż najchętniej już by buszował po sklepach. Ja chcę się wstrzymać co końca czerwca… Poza tym my jeszcze nie wiemy co będzie. W piątek się zapytam kiedy możemy zrobić USG…
Saga, życzę poprawy humorku

Już się nie moge doczekac kiedy je przyslą...Ktoś pisał, że się w 3000 z wyprawką zmieścił - tylko pogratulowac takiej kwoty. Ja się za głowę łapię jak widzę co i za ile jeszcze muszę kupić.