• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

karolaola-ja kupiłam na samym początku ciąży takiego długiego rogala taka poducha firmy MATEX ma 170cm. wypełnienie-granulat perełkowy ,poszeweczka na zameczek z plusiku -jest bajeczna nie wyobrażam sobie spania bez niej.mam przepukline kręgosłupa i nawet nie będąc w ciąży spanie dla mnie było udręką a teraz nawet nie czuję w ciągu nocy ,że boli mnie kręgosłup.Nie korzystam ze zwykłej poduszki ,bo tego rogala mam pod głową reszta jest przy brzuchu taka przytulona do mnie i reszta między jedną a drugą nogą i tak przesypiam każdą noc.Naprwdę polecam -WARTO!!!!!!!!!!!!!!! kUPOWAŁAM W sZCZECINIE W HURTOWNI Z ART.DZIECIĘCYMI CHYBA ZA 85ZŁ. ale na allegro są tańsze i lepiej kupić z wypełnieniem perełkowym!!!!!ja mam taki i to są takie mini mini kuleczki styropianu,kumpela ma z wypełnieniem włókien silikonowych i jej się ubiła i jest twarda.

reklama
Wpadam do Was na chwileczek...od rana nauka, nauka bo w weekend 4 zaliczenia pod rzad...a cos mi wiedza do główki nie wchodzi :(

Wiedze ze roglowy temat-ja takowego nie posiadam i poki co chyba nie mam na niego potrzeby. Czasem zdarza mi sie jeszcze prawie na brzuchu spac :)

A czy u Was tez tak dziś śnieg padał??
U nas była nie zla śnieżyca i plus 2 stopnia brrrr

Wpadłam na chwilke zobaczyc co u Was :-) U mnie praca wre, malowanie i pełno kurzu :crazy: ale powoli konczymy. Pogoda jak w wiekszosci miast, zimno i sypie snieg, trzeba bylo piec właczac bo sciany nie chcialy schnac. Maly kopie coraz mocniej, a co bedzie za miesiac?, dwa?, az strach sie bac :-D Pozdrawiam Was i trzymajcie sie cieplutko.

Dzień dobry Kochane:-)
Dochodzę do wniosku, że z Was są śpiochy. Ostatnio zazwyczaj ja witam się pierwsza:-p
Za oknem +5, trochę deszczu popadało, ogólnie wygląda to niemiło ale muszę się zebrać po pieczywko. A wczoraj moje kochanie pierwszy raz poczuł młodego! Zawsze jak czatował, to młody jak na złość się uspokajał. Wczoraj przyłożył ucho do mojego brzuchola i dostał 3 kopniaki w to ucho;-)

Oli.B moje maleństwo zazwyczaj buszuje między północą a 4 rano i udaje mi się to przespać. Jeszcze:-) Budzi mnie za to ból ręki albo zgaga, która ostatnio mi się okropnie nasiliła.
Zasuwam do przychodni, może dzisiaj dam radę zapisać się do szkoły rodzenia;-)

Oli.B moje maleństwo zazwyczaj buszuje między północą a 4 rano i udaje mi się to przespać. Jeszcze:-) Budzi mnie za to ból ręki albo zgaga, która ostatnio mi się okropnie nasiliła.
dominic ale mój pierworodny ma 2 lata i za cholerę nawet jak bym bardzo chciała to nie da rady przespać jego pobudki :-D

halo dziewuszki;-)
Dominic nom wiesz majowka mamuski na pewno powracaly wczoraj do domkow wiec licze ze dzis zdaja nam relacje ;-)
mie zgaga meczy od poczatku ciazy a teraz tez mam silniejsza do tego juz zaczynam biegac do wc w nocy i zaczyna mnie to irytowac...
Gratuluje w koncu tatus poczul dzieciaczka:-) moj szaleje a szaleje i dobrze ;D
a pogoda u nas marna bialo zimno i pochmurno ;/ dzis idziemy z mezem 1 raz na szkole rodzenia;-)
Oli Tobie rowniez milego dzionka:-)

reklama
Dzień dobry dziewczynki:)
Za okno nawet nie chce mi się wyglądać, bo ohydnie i chyba deszczowo, dlatego też najchętniej z łóżka bym nie wychodziła:) Ale niestety nie da rady, bo dzisiaj wizyta w poradni diabetologicznej, zobaczymy co mi tam powiedzą...
Dominic u nas też wczoraj była radość bo Młody pierwszy raz skopał Ojca:) Aż mi się przypomniało jak to było jak sama go pierwszy raz poczułam...
Życzę Wam udanego dnia i LEPSZEJ POGODY, bo przecież idzie zamarznąć:-(

Oj właśnie zobaczyłam, że dziś zaczynają się matury...jejku pamiętacie te czasy??:-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry