LANA
Fanka BB :)
karolaola-ja kupiłam na samym początku ciąży takiego długiego rogala taka poducha firmy MATEX ma 170cm. wypełnienie-granulat perełkowy ,poszeweczka na zameczek z plusiku -jest bajeczna nie wyobrażam sobie spania bez niej.mam przepukline kręgosłupa i nawet nie będąc w ciąży spanie dla mnie było udręką a teraz nawet nie czuję w ciągu nocy ,że boli mnie kręgosłup.Nie korzystam ze zwykłej poduszki ,bo tego rogala mam pod głową reszta jest przy brzuchu taka przytulona do mnie i reszta między jedną a drugą nogą i tak przesypiam każdą noc.Naprwdę polecam -WARTO!!!!!!!!!!!!!!! kUPOWAŁAM W sZCZECINIE W HURTOWNI Z ART.DZIECIĘCYMI CHYBA ZA 85ZŁ. ale na allegro są tańsze i lepiej kupić z wypełnieniem perełkowym!!!!!ja mam taki i to są takie mini mini kuleczki styropianu,kumpela ma z wypełnieniem włókien silikonowych i jej się ubiła i jest twarda.

ale powoli konczymy. Pogoda jak w wiekszosci miast, zimno i sypie snieg, trzeba bylo piec właczac bo sciany nie chcialy schnac. Maly kopie coraz mocniej, a co bedzie za miesiac?, dwa?, az strach sie bac
Pozdrawiam Was i trzymajcie sie cieplutko.