• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
witam sie babeczki,

DOMINIK, Anulek fajnie ze zaczynacie szkole rodzenia I ZE SIE NA ZYWO POZNACIE

jejku jak ten czas leci ja jeszcze w 6mcu a juz wiele z Was w siodmzm...ale niestety tez zaczynam miec dolegliwosci- od 2 dni wieczorem boli mnie kosc ogonowa, nie moge lezec w ogole a jak tu spac na stojaco? pamietam ze niektore z Was we wczesnej ciazy tez na to narzekaly, pamietacie jeszcze co pomaga?

Hej,
w krk świeci słonko ale zimnica jak na jesień a nie lato. Mnie się sen zimowy włączył. Mogłabym z łóżka nie wychodzić a zakupy same się nie zrobią. Jutro wizyta u nowego Gin. Trzymajcie kciuki. Zagadam o cc.
Susumali- znam ten ból. Od 3 miesiąca ciąży się z nim borykam. Ani posiedzieć ani poleżeć a tym bardziej pochodzić. Mi nic nie pomaga. Staram się jakoś z tym żyć. A ostatnio mam wrażenie jest coraz gorzej;( Czasami już siły nie mam, nogi mi drętwieją z bólu. Lekarz ostatnio mi powiedział, że nic nie poradzi- nie można smarować niczym, nie można rehabilitować. Jeśli możesz ćwiczyć są jakieś specjalne ćwiczenia co podobno pomagają. Mi na razie nie wolno ćwiczyć więc cierpię.
Dobrze, że przypominacie o tej szkole muszę się zapisać na początku czerwca. Maggie- masz jakąś szkołę poleconą?

Witam się i ja:-)
Co do zgagi to złapała mnie kilka razy zazwyczaj jak się przejem albo wypije kubusia:-D a tak go lubię, ale pomaga mi wtedy zimne mleko albo coca-cola:-) Więc staram się nie jeść na raz za dużo

Kopniaki moja mała sprzedaje mi takie i tyle, że sama w to nie dowierzam!

Wiecie co? Wczoraj się ważyłam- nic nie przytyłam od 2 tygodni! Zaczyna mnie to martwić... A jak ta mała naprawdę ma niedowage tak jak to ten zesrany lekarz mówił... No ale trzeba czekać do 13 (maja) na wizytę...

Melduje się po majówce.
Żyje aczkolwiek jestem zmordowana.
Wybuchowy nastrój utrzymuje mi się nadal, może za 1,5 tygodnia jak mi praca odejdzie mi przejdzie :nerd:

akutan ja mam cc więc nie interesowałam się szkołą rodzenia, ale moja koleżanka chodziła na Ujastek więc jak chcesz to zapytam jak tam jest...

susumali, akutan mnie tez boli kość ogonowa. Poza tym mam takie skurcze łydek w nocy ,że szok. Zaczyna mi się nie podobać ten stan:(

Skurcze też mnie próbują łapać- dalej się nie daję:-) i współczuję bo okropne to jest...
Za to w każdą noc drętwieją mi ręce:/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry