• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

loj no o rzeczywiscie prawie wszystkie jakies tam dolegliwosci mamy, w grupie jestesmy silne, jakby nie bylo juz mniej przed nami niz wiecej...:tak:

MAGGIE na lydki to tez bym polecla magnez, ja biore taki byle jaki ale jakos wmawiam sobie ze i brzuszek miekszy i lydki ok:zawstydzona/y:

SAGAA wkurzajace z tym telefonem no ale dobrze ze zwracasz i ze lepszy dostaniesz

MARCELINAA witaj po weekendzie dlugim, fakt zapomnialo mi sie ze u Was bylo wczoraj wolne...jesli dobrze pamietam to tylko jeszcze 9 dni i bedziesz wolna od stresow zwiazanych z praca, bedzie dobrze kochana!

LEMONIADA co do ospy, rozeczki itp to tez bym spanikowala, zycze abys ani Ty ani maz sie nie zaraziliscie!bede trzymac kciuki!

reklama
Matko dziewczyny współczuję Wam kochane z całego serca tych paskudnych dolegliwości mnie na szczęście-odpukać nic takiego nie dolega.Czasami drętwieje mi ręka w nocy i kręgosłup ale tylko kiedy chodzę a chodzę same wiecie sporadycznie bo ogólnie muszę leżeć ale oprócz tego jest spoko i mam nadzieję ,że tak juz zostanie.
Ewa.K-życzę Ci kochana aby wszystkie Twoje problemy sie rozwiązały i były tylko POZYTYWY !!!!!!!!!!!! :tak:
sagaa31-to nieźle Cię załatwili z tym telefonem ale byłaś jednak cwańsza od nich .Dobrze robisz,że odsyłasz telefon i wymieniasz na lepszy

Ostatnia edycja:
MARCELINAA witaj po weekendzie dlugim, fakt zapomnialo mi sie ze u Was bylo wczoraj wolne...jesli dobrze pamietam to tylko jeszcze 9 dni i bedziesz wolna od stresow zwiazanych z praca, bedzie dobrze kochana!

dzięki Rybka ! Dobrze pamiętasz.. te 9 dni mnie trzyma przy życiu :-) właśnie przed chwilą kolejny sąsiad zaczął remont w kuchni..walił młotkiem w ściany od 15 do 19 30.. chyba zwariuje :rolleyes2: z drugiej strony niech sie teraz wszyscy wyremontują a nie za 3 miesiące :crazy:

Marcelina ty masz przechlapane z Tymi sasiadami.... juz niedlugo na wolne idziesz i bardzo dobrze;-)
Maggie Co do magnezu ja tez jakis bralam ale nie pamietam..
Lemoniada nieciekawie oby wam sie nic nie przyplatalo...

Dzień dobry :-) jeszcze 6 dni roboczych :-D myślałam, że w nocy zabiję Pindzię, albo że wstanę i zrobię shakera.. kopała mnie 3 godziny w samą szyjkę , masakryczne uczucie.. bałam się, że ją zaraz rozwali :baffled::-)

Dzień dobry Ciężaróweczki:-)
EwaK trzymaj się kobietko, wszystko się jakoś ułoży, nie zamartwiaj się tyle.
Sagaa ja i anulek zaczynamy szkołę rodzenia dzisiaj (tą samą;-)), wytrzymaj jeszcze te 4 dni:-) Bardzo dobrze postąpiłaś z telefonem.
Marcelina współczuję sąsiadów, takie ciągłe remontowe hałasy potrafią być cholernie upierdliwe.

Cześć Wam:)
Nie dam rady spać. Całą noc się kręciłam. Spać nie mogłam, chyba ze stresu przed dzisiejszą wizytą u lekarza (witałam się z porcelanką :/). Takie nadzieje wielkie, pewnie rzeczywistość jak zwykle okrutnie się ze mną zderzy. O 10.30 godzina "zero".
Mój tasiemiec fajnie mnie smera tam delikatnie. Wy już czujecie kopniaki a ja dopiero pierwsze ruchy. No i ważyłam się dzisiaj w ciągu miesiąca 2,3kg na + czyli 6,5 w sumie. :szok: Mój mężuś taki wyrozumiały, ciągle mi cierpliwie tłumaczy,że to nie tycie tylko dzidzia. Już nastraja mnie pozytywnie do zrzucania po ciąży tego co mi tam przeszkadzać będzie.

Akutan nie stresuj się, będzie dobrze na wizycie. Przykro mi, że kibelek ściskałaś. I wagą też się nie martw, u mnie już 8,1 na plus a mam 150 cm wzrostu:-p

Witam Panie!
Ja od wczoraj jestem na zwolnieniu:tak: Pożegnałam się z pracą na 1 rok i 4 m-ce , a jak mi się wszystko dobrze poukłada i wytrzymam w domu to na 2 lata i 4 m-ce. Chodzić do pracy jednak będę 2 razy w tyg po 2 godziny:) bo muszę skończyć jedną umowę - obiecałam szefowej i dzisiaj będę tłumaczyć ginowi jak ma wystawić zwolnienie - bo on chce przywalić po 3 tyg, a ja muszę mieć przerwy na wykonanie umowy zlecenia. Łeb mi urwie - najpierw nie chciałam iść na zwolnienie przez 4 m-ce i się z nim targowałam jak przekupa, a teraz będę chciała poszarpane...:-)
Wczoraj zrobiłam wielki tour po lumpeksach...miałam wybrać te do których warto zaglądać - wybrałam i przy okazji przytargałam 20 ciuszków...:-D Jak przypominam nie miałam nic, oprócz kilku ciuszków z allegro. Zrobię zdjęcia i wstawię w odpowiedni wątek - wreszcie i ja mam co pokazać.

reklama
Dzień Dobry :)

Akatun- powodzenia na wizycie. Bedzie dobrze :)

A ja tez zapisłam sie do szkoły rodzenia :) Zaczynam w poniedzialek. Nie miałam tego w planach bo nie czułam wiekszej potrzeby 'doszkolenia sie' szczegolnie jak we Wro to kosztuja a urodzic i tak trzeb a:D Ale dostałam namiar na szkołę rodzenia w ramach opieki położnej na NFZ :) Babeczka wcisnela mnie do grupy co już ruszyła, mam dwa zajecia do tylu ale moge je odrobic z innym kursem :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry