susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
loj no o rzeczywiscie prawie wszystkie jakies tam dolegliwosci mamy, w grupie jestesmy silne, jakby nie bylo juz mniej przed nami niz wiecej...
MAGGIE na lydki to tez bym polecla magnez, ja biore taki byle jaki ale jakos wmawiam sobie ze i brzuszek miekszy i lydki ok
SAGAA wkurzajace z tym telefonem no ale dobrze ze zwracasz i ze lepszy dostaniesz
MARCELINAA witaj po weekendzie dlugim, fakt zapomnialo mi sie ze u Was bylo wczoraj wolne...jesli dobrze pamietam to tylko jeszcze 9 dni i bedziesz wolna od stresow zwiazanych z praca, bedzie dobrze kochana!
LEMONIADA co do ospy, rozeczki itp to tez bym spanikowala, zycze abys ani Ty ani maz sie nie zaraziliscie!bede trzymac kciuki!

MAGGIE na lydki to tez bym polecla magnez, ja biore taki byle jaki ale jakos wmawiam sobie ze i brzuszek miekszy i lydki ok

SAGAA wkurzajace z tym telefonem no ale dobrze ze zwracasz i ze lepszy dostaniesz
MARCELINAA witaj po weekendzie dlugim, fakt zapomnialo mi sie ze u Was bylo wczoraj wolne...jesli dobrze pamietam to tylko jeszcze 9 dni i bedziesz wolna od stresow zwiazanych z praca, bedzie dobrze kochana!
LEMONIADA co do ospy, rozeczki itp to tez bym spanikowala, zycze abys ani Ty ani maz sie nie zaraziliscie!bede trzymac kciuki!
z drugiej strony niech sie teraz wszyscy wyremontują a nie za 3 miesiące 
myślałam, że w nocy zabiję Pindzię, albo że wstanę i zrobię shakera.. kopała mnie 3 godziny w samą szyjkę , masakryczne uczucie.. bałam się, że ją zaraz rozwali
:-)
Mój mężuś taki wyrozumiały, ciągle mi cierpliwie tłumaczy,że to nie tycie tylko dzidzia. Już nastraja mnie pozytywnie do zrzucania po ciąży tego co mi tam przeszkadzać będzie.