• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

dzień dobry Dziewczynki, z mojej dzisiejszej szkoły rodzenia nici, a tak się cieszyłam:(wczorajsza wizyta u diabetologa zakończyła się szpitalem bo ciśnienie 160/110 mi skoczyło i na nic moje tłumaczenia że tak mam w gabinetach, cała noc z holterem, ale na szczęście wszystko w porządku i jutro do domku:)

reklama
Anulek dochodź do siebie i widzimy się w przyszłym tygodniu. Zdam Ci relację co było na pierwszym spotkaniu więc nie będziesz mieć tyłów. Jak mi podasz swoje imię i nazwisko to zapiszę nas dzisiaj do jednej grupy na ćwiczenia;-)

Witam kobitki z rana :-)
Za oknem w końcu trochę słonka ale temperatura :-(tylko 4 stopnie :-(
Anulek wracaj do domu :tak:
Akutan-powodzenia na wizycie-będzie dobrze !!!!
Marcelina-no to zostałaś super skopana :tak: mój Krysiano tez kilka razy jak walnie w szyjkę to aż zęby zaciskam -szczęście ,żę robi to rządko chociażostatnio powtarza się częściej:no:

AKUTAN nie stresuj sie az tak bardzo, na pewno wszystko bedzie dzis dobrze, tryzmam kciukasy wielkie!:tak:

BISHOPKA gratki za ostatni dzien pracy, teraz sobie odpoczniesz..:tak:

ANULEK bidulko dobrze ze Cie wzpuszczaja ze szpitala, dbaj o siebie!

Wy idziecie do szkoly ropdzenia a ja zastanawiam sie czy nie wziac sobie poloznej dodatkoweo do lekarza jeszcze w czasie ciazy, tu istnieje taka mozliwosc i cos czuje ze polozna by lepiej mnie traktowala niz lekarka he he, ale z drugiej strony polozna nie ma usg a ja stesknilam sie za moim Skarbkiem...

dominic ja się nazywam Ania Jędrzejczak, zadzwonie tam jeszcze zaraz żeby mnie może zapisała pani jak będzie tak miła telefonicznie bo na dobra sprawę miałam się dzisiaj przed zajęciami zapisać, zobaczymy może się uda:)internet mi tu bardzo wolno chodzi i rozlacza się co chwila:(

Witam :-)

Marcelina oby te 6 dni minęło bardzo szybko ;-)
anulek82 wracaj do domu ! :-)

Moja mała też mnie tak kopie! Na szczęście w nocy to się nie zdarzyło :-) chyba że przespałam ;-)!

Ja jeszcze nic nie kupiłam dla małej:-) dopiero wczoraj zrobiłam listę co muszę dokupić :-) chyba czas najwyższy zacząć coś wybierać!

anulek zycze duzo zdrowka, jak nie bedziesz mogla chodzic na cw to moze na same wyklady pochodz.
Moja malutka zazwyczaj o 5 rano mnie budzi, pozniej po kazdym posilku daje znac o sobie. Ja zgage mialam tylko raz i zbawienne byly migdaly.

reklama
jejku RYBKAA Ty przynajmniej liste masz, a ja niet, podejrzewam ze jak skoncze prace (prawdopodobnie okolo 15 czerwca) to wtedy zaczne...:zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry