• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Ups, Oli myślałam, że piszesz o małym lokatorze, mój błąd:-)
Jutro pierwsze zajęcia w szkole rodzenia. Poznam 18 ciężarówek heh, trochę się nas uzbierało.
Anulek, gratki, że u Ciebie też nie tylko Ty jesteś teraz regularnie kopana przez maleństwo. Mina mojej połowy, jak oberwał od młodego, była porostu boska:-)

Witam śniadaniowo w ten ponury ,zimny poranek .
GRATULUJĘ PIERWSZYCH KOPNIAKÓW!!!!!!!!!!!!!:-) mój mały kopie jak szalony i już dawno zapomniałam kiedy były te pierwsze kopniaki:-Dchyba jakoś w połowie lutego :tak: teraz to od około miesiąca brzuch mi się tak dziwnie zniekształca gdy mały wypycha sie po jednej stronie -śmieszny widok :-)

Witam, przy tym chlodnym ale jeszce slonecznym u mnie dzionku
Dzis czeka mnie sprzatanie. Na dniach przyjdzie zamowione lozeczko i chcialabym wreszcie zaplanowac gdzie bedzie stalo i takie tam. Potem pozostanie rozejrzeć sie za poscielą. Mialam zamowic komplet przez internet, ale jak mi sie cos podobalo wzornictwem to bylo w kompletacch z baldachimem, a prawde mowiąc nie trawie takich pierdulek nad lozkiem, jak chodzilam do pacjentek, to wiekszośc po miesiacu np wywalaly to badziewie w cholere, bo denerwuje i jest siedliskiem kurzu
No nic mam dzis troche pracy w domu, dobrze że obiad wczoraj zrobilam na dwa dni ;))

Dominic masz rację, mina Ojca bezcenna:) w ogóle super moment, polecam:)) Rozumiem, że zapisałaś sie do Zdroji, ja też bym chciała, tyle, że strasznie daleko:((

Anulek82 nie do Zdroji, do szkoły przy mojej przychodni na Kadłubka, jest nieodpłatna, to chcę skorzystać. Do Zdroji mam dzwonić dopiero w połowie lipca i tam jest 7 zajęć, każde płatne 40 złotych więc tam pójdę tylko na te gdzie się oddział poznaje i procedury.

Witam,
Oli cieszę się,że się wyprowadzasz:) Znaczy ,że już syt lepsza:)

Karolaola ja też nie śpię po nocach bo nie mogę znaleźć sobie odpowiedniej pozycji... Na prawym boku mnie coś kuje, na lewym boli.. no ciężko jest:(

Taycia ja pod koniec dnia to ten mój brzuch mam taki twardy, nie wiem czy to jest ok. W przyszłym tyg idę do gina to się dowiem...

W ogóle od paru dni czuję się jakoś do d...y... Zgaga okropna powróciła, czasami wymiotuję, brzuch mnie boli... Widać piękny drugi trymestr się kończy.... A jutro czeka mnie glukoza...

No to sobie ponarzekałam z rana:)

reklama
Maggie78 co do zgagi, łącze się z Tobą w cierpieniach, może dzięki temu będzie nam raźniej. Ja wprawdzie nie wymiotuję ale budzę się przez nią w nocy. Zawiesina od ginka pomaga na chwilę, mleko też na krótko, dzisiaj wypróbuje migdały, dam znać czy pomagaj. Zaczynam odczuwać negatywne skutki ciąży i to nie tylko te związane z układem pokarmowym, byle do sierpnia:-)
Miłego dnia Kobietki, zmykam do pracki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry