• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Oli.B spakuj ginka do torby i zabierz ze sobą:-p A poważnie to gdzie się przeprowadzasz? Opowiadaj:-)
jak będzie klepnięte to się pochwalę ;-)

i poważnie pisałam z tymi jazdami

OGŁASZAM ŻE ZACZĘŁAM WIELKIE PRANIE :-), PRASOWANIE
i tak się zastanawiam, bo kupiłam żel Persil Sensitiv z pozytywną opinią CZD :rofl2:, a przy pierwszym używałam Lovelli

Ostatnia edycja:
reklama
Oli ja tez jakos nie mam zapalu do prania i prasowania poki co teraz skupiamy sena kupnie lozeczka;-) czekamy az wszytsko bedzie jasne i sie pochwalsz wszytskimi newsami dotyczacymi przeprowadzki;-)
Wczoraj mialam ciezki dzionek ale na szczecie minal... dzis pogoda do ani caly czas leje jak nie wiem zimnica taka ze :szok: a i pochwale sie moja kuzynka wczoraj urodzila coreczke Paulinke 3430 i 54 cm;-) slodziutka... tylko patrzec az my zaczniemy sie chwlic swoimi pociechami i narodzinami :-)

Hej Kobietki:-)
U mnie słonko ale i tak piździ jak kieleckim. Ja nic nie piorę, nie prasuję, za miesiąc czeka mnie przeprowadzka więc dopiero po niej będę się w to bawić. Teraz czekam z niecierpliwością na paczuszki, pokupowałam różne pierdoły w stylu smoczki, butelki, pieluchy itp.

dzien doberek, u mnie zimno ale na szczescie slonecznie- od razi czlowiek ma lepszy humorek:-D,ja juz dawno po sniadanku, w jednym urzedzie bylam, troche mieszkanie ogarnelam a zaraz ide spotkac sie z kolezanka na kawke i cos slodkiego:tak:, do potem kochane

ps faktycznie od wczoraj jakos tu pustawo....

OLI podziwiam , ja po pierwsze ciuszkow jeszcze nie mam, a co dopiero prac, prasowac:szok::rofl2::rofl2:

Witajcie:)
Oli pierz i prasuj póki masz chęci. Ja będę gdzieś pod koniec maja na początku czerwca się tym zajmować po remoncie pokoju dla małego... Ale za to wczoraj przejrzałam i posortowałam jego ubranka:szok::baffled: tego jest masę i zapowiedziałam sobie, że dość kupowania małych ubrań!!

Kurcze wiecie co, ja nawet nie chcę myśleć o wieczorze i kładzeniu się spać. Od kilku dobrych dni mam taki problem ze znalezieniem sobie wygodnej pozycji, że szl*g mnie trafia. Zaśnięcie zajmuje mi dobrą godzinę i w tym czasie zmieniam pozycję średnio co minutę. Kurcze jestem już tym tak strasznie zmęczona, że wstaję niewyspana, a nawet z bólem głowy:no: Nie wiem co powinnam jeszcze robić, żeby znaleźć dobrą pozycję, myślę już nawet o zakupieniu poduszki do spania MOTHERHOOD --- KOJEC PODUSZKA DLA KOBIET + GRATIS (1569216073) - Aukcje internetowe Allegro ale czy one są wygodne?:confused:

Witam!

Ale dzisiaj spokojnie :-)
Ostatnio boli mnie brzuch, jakby kuje...szczególnie po spaniu mam taki jaki cięższy i trwardszy... też tak macie? słyszałam,że można jeść No spę fortę,ale ja mam samą No spę to chyba niedobra ,prawda?
Miałam dzisiaj świetny sen,że urodziłam Szymka ( bo Wy wszystkie już myślicie,że może się rozpakujecie szybciej,więc i mnie ogarnął niepokój). Miał pamiętam dokładnie 4439 i 60 cm długości :-D:-D:-D:-D i śmiałam się,że chyba cesarkę miałam,bo z porodu nic nie pamiętam :-D:-):-) no i Syn nasz był wykapanym Tatą z wyglądu :-):-)
Zaraz lecę do miasta pozałatwiać parę urzędowych spraw i potem będę leniuchowała... miłego dzionka :-)

hej,
witam się pochmurnie. Mama pojechała:( znowu samotna, tylko z mężusiem, który ostatnio pracuje po 13-14 h dziennie...
Teraz już jestem pewna od niedzieli czuję Wiktorka. W końcu!:happy:
Karolaola- mam podobną poduszkę (takiego długiego węża) i nie wyobrażam sobie spania teraz bez tego. Polecam.

Ja trochę jestem zmuszona do prania i prasowania, bo nie wiem jak to później ogarnę z tą przeprowadzką jeżeli wypali. Tym bardziej, że pewnie wszystko będzie na ostatnią chwilę. A ja mam już jednego maluszka przecież :))

reklama
Ja tez witam pochmurnie pogodowo i nastrojowo od wczoraj chodzę jakaś nabuzowana złą energia :((
Jutro idę na powtórne badania na cukier i chyba dlatego. A co do poduszek to mam taka ANTYALERGICZNA PODUSZKA DO KARMIENIA 170cm OKAZJA (1477451934) - Aukcje internetowe Allegro przesypiam z nią pól nocy, rano leży obok mnie, nie to ze jest niewygodna nie umiem chyba z niej w pełni korzystać. Za pranie i prasowanie zabiorę się na początku przyszłego tygodnia.
Pozdrawiam z pochmurnego Podlasia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry