• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
dominic ja się nazywam Ania Jędrzejczak, zadzwonie tam jeszcze zaraz żeby mnie może zapisała pani jak będzie tak miła telefonicznie bo na dobra sprawę miałam się dzisiaj przed zajęciami zapisać, zobaczymy może się uda:)internet mi tu bardzo wolno chodzi i rozlacza się co chwila:(
Notuję i idę z kartką na pierwsze zajęcia:-)

Ja po pierwszym spotkaniu w szkole rodzenia. Było typowo organizacyjne, położna sympatyczna ale trochę nudzi. No i było dość tłoczno bo połowa kobietek zaciągnęła ze sobą swoje połóweczki. Kilka dziewczyn ma termin na sierpień:-)

agula pamiętamy i witamy ponownie:)

Marcelina nie jesteś sama! Moja tak ostatnio kopała w nocy po pęcherzu,że jakies 10 razy musiałam iść do kibelka. Już zaczęłam wbijać palec w brzuch żeby się uspokoiła i mówiłam,że pierwsze jak się urodzi to dostanie po d...ie za te kopniaki. To się nazywa wyrodna matka:)

agu_la-witamy ponownie :tak:
a z Lwami własnie jest tak jak pisały wcześniej dziewczyny uparciuchy okropne i za wszelką cene chcą rządzić,a serduszka mają dobre i są bardzo wrażliwe-moja 11 letnia córa jest Lwem to wiem co piszę jest z 17 sierpnia :tak:

noooo Oli.. teraz to i ja nie wiem czy nie żałować :-D:-D
ps
ciesze się dziewczyny, że nie jestem sama - dzięki temu czuje się mniej wyrodnie ehheeh

Właśnie skonsumowałam 500 ml lodów sorbetowych i pękam.. chyba idę z psami, to może mi trochę spadnie w nogi :-D jakby co to do jutra

aaaa i nie poszłabym na szkołę rodzenia absolutnie nigdy w życiu :-D ale to ma pewnie związek z moim podejściem do sn :nerd:

reklama
Tak mowicie o tych kopniakach, ze sie dolącze najgoesze jak mala kopie mnie w sama szyjke lub dostaje z glowki w szyjke jak ma czkawke masakra:szok:
A co do lwow to bardzo zaradne osóbki, fakt lubia skupioac uwage na sobie i rządzic, ale maja dobre serca tak jak mowicie. Jej ale dzis jestem zmeczona. Troche dzis buszowalam po sklepach i czuje cala moja kość krzyzową. Nie wiem jak to bedzie za kilka tygodni:confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry