reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

DZieki dziewczyny za kciuki mąż milczy planowo od godziny ma egzamin czekam na info ale czm, dluzej sie nie odzywa tym lepiej bo wieksze szanse ze zda.....
No Oli synka msz przecudnego że tak sie nie boi i jest odważny:)
Leżcie dziewczyny na kanapie i korzystajcie;-)
Ja też staram sie myslec pozytywnie ale w przypadku jakiegos nieszcześcia ten pozytyw umyka gdzies do kąta chodzi mi o mamę, i czkam na nastepna wizyte jak na szpilkach....

reklama
Oli.B. super, że Ci się tak Piotruś ładnie rozwija:-) no i najważniejsze, że możesz zaufać tym Paniom.
Tonya, Kahaka u mnie z nastawieniem tak samo, czekam do tego poniedziałku i mam nadzieję, że będzie dobrze ale w głębi duszy się martwię.
Piotruś się zdrzemnął i też się położyłam na godzinę, troszkę mi lepiej:-)

witam , czekam jeszcze na poniedziałek, żeby lekarz potwierdził Nam tę radosną nowinę ale z moich wyliczen wynika, że dziś właśnie zaczyna się 6 tydzień , więc dołączam do grona oczekujących na dobre wieści :) pozdrawiam

Witaj wśród ciężarówek agulalula :-)
saga kciuki wciąż trzymam, na pewno mąż sobie poradzi!!!
natka chyba każda z nas będzie miała takie momenty, że będzie się bać...oby było ich jak najmniej. Trzymam kciuki za poniedziałkowe wizyty &&&&&&&&&&
oli męża Ci nie zazdroszczę, bo mój też taki cudny jest :-D

Dzięki za trzymanie kciuków ale nie zdał;-( za pierdołe....;-(teraz siedze i ryczę myślałąm że zmieni się nasze zycie....
Witaj Agulalula....ciesze się że dołaczyłaś

Dzieki dziewczyny teraz mam pytanie jak jest z l-4 w ciąży czy to prawda że tylko mozna je mieć 6 miesięcy.?? czy jak bo takie cos słyszałam, ja jeśli wszytsko będzie w porządku po czwrtkowej wizycie chciała tydzien miedzy swietami i tydzien po a pozniej to gdzies na wiosne do konca.. co myślicie??? zakładając że mnie nie zwolnia....chyba ze będzie taka koniecznośc to od razu...

reklama
Cześć dziewczęta,

Witam się i mam przeogromniastą nadzieję że już niebawem do Was dołączę. Jestem majową mamą 7 miesięcznego Michałka. To 3 cykl starania się o rodzeństwo dla Misia. Jak to po ciąży i 2 opakowaniach Azalii cykl rozregulowany na maksa. Ostatnio było 29, 25 i teraz... 30 dni mija dzisiaj, takie cykle miałam przed pierwszą ciążą
Na dzień dzisiejszy: @ brak, kłucie w podbrzuszu jest, piersi bardziej tkliwe, apetyt wielki, ale może to być także na @ czego baaaardzo bym nie chciała :-( w pierwszej ciąży odrzuciło mnie od kawy, miałam mdłości, zawroty głowy, zdarzyły się omdlenia i to już na tym etapie, a teraz nic. Ale każda ciąża jest inna, prawda? Tak bardzo pragnę aby się udało... i tak bardzo boję się zrobić ten pierdzielony test, bo gdy zobaczę 1 kreskę to się podłamę. Wiem, wiem, nie w tym to w następnym, ale ja jestem z tych niecierpliwych no i z Misiem udało się za pierwszym strzałem, więc niepotrzebnie nastawiałam się że i tym razem tak będzie...

zazdraszczam dziewczynki że już wiecie, jednocześnie gratuluję i życzę spokojnej ciąży ;*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry