reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Anuszek myślę że jeśli nie dostaniesz jutro @ zrób test po co masz sie zadręczać lepiej wiedzieć na czym sie stoi ni zyc w niepewności ja to już bym chyba ze 100 testów zrobiła...:) 3 mam kciuki:)

reklama
Czyli to nieprawda...kurde nie wiem jak to powiem szefowi nie wiem jakiej reakcji mam się spodziewać teraz wszytsko takie niepewne.....noc nic pozostaj mi czekac do 16 a później coś zadecydować i poradzic sie lekarza też ...

Anuszek myślę że jeśli nie dostaniesz jutro @ zrób test po co masz sie zadręczać lepiej wiedzieć na czym sie stoi ni zyc w niepewności ja to już bym chyba ze 100 testów zrobiła...:) 3 mam kciuki:)

tak chyba właśnie zrobię.
a jeden test już mam za sobą robiłam w poniedziałek 25dc, myśląc, że to ostatni dzień tego cyklu (patrząc na mój ostatni) no i wyszedł negatywny, więc albo było za wcześni (i tego się trzymam) albo coś mi organizm zafiksował i będę miała cykl 40dniowy :P

kurcze właśnie widzę jak mi już odbija. robię jutro ten test koniecznie!

a co do L4 ja byłam całą ciążę

Witaj annuszek :-)
Mam nadzieję, że jutro zobaczysz dwie kreski - trzymam mocno kciuki &&&. I od razu mam pytanie do Ciebie, bo ten Twój pierwszy Berbeć jeszcze całkiem mały a już starasz się o drugie, nie przeraża Cię to? Pytam, bo kilka moich koleżanek nie chciało przez przynajmniej dwa lata myślec o kolejnym dziecku, a mi się marzy właśnie tak, żeby była mała odległość, a one mi na to: zobaczysz, że na pewno po urodzeniu przejda Ci takie plany...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry