• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Tonya-przeszły mi te skórcze-chwała Bogu:tak:najwyraźniej to były te przepowiadające-ufff
Kwiatki na balkonie-bajka:-) w sobotę idę z mężem na ryneczek i tez ma mi zakupić kwiatki ja będę wybierać -mąż dźwigać i sadzić:tak:

reklama
6yhhhh 2wwwwww - to napisała moja kicia, która właśnie wlazła mi na klawiaturę :-)

Maciejki faktycznie pięknie pachną, ale nigdy ich na balkonie nie miałam. Fajny pomysł.

Lana dobrze, że skurcze przeszły. Mój M. też robił za tragarza, ale sadziłam sama - on sie na tym kompletnie nie zna :tak:

Idę na pocztę odebrać moją 170cm poduchę do spania - może noce wreszcie będą wygodnie przespane....

A my z M. kwiaty na balkon kupiliśmy 2 tyg. temu:-) On nie wierzył, że u nas wytrzymają z moim podlewaniem (albo jego brakiem) a tu buuum! Nawet już dwa zakwitły:-)

Witam!

A mnie dzisiaj jakoś tak dziwnie rwie z prawego boku brzucha . W sumie stało się to w nocy,bo wczoraj nic mnie nie bolało :-( chodzenie sprawia mi ból, spać mogłam tylko na lewej stronie. Zastanawiam się czy czasem nie przesadziłam wczoraj z tempem zakupów i przesiliłam brzuch? nawet do końca nie umiem określić co to jest..jakby bolesna kolka :-( buuuu

Ja też nie przepadam za prasowaniem,ale dla dzidzi wszystko :-)

Tonya - moja kicia też kocha włazić na komputer,ale teraz sobie smacznie śpi :-)

To na tyle... życzę Wam miłego dnia...

ja na ogrodzie się nie znam ale na szczęście jest to pasja mojego M.:)
A wczoraj pojechaliśmy kupić jakieś kwiaty do ogrodu to usłyszałam od teściowej " w końcu się Pani zainteresowała ogrodem" no comments

Taycia mnie tak często kłuje.. Zapytam jutro gina o co chodzi...

witam w piekne słoneczne południe!!!
Wy tak wszytskie o ciuszkach, remontach, przygotowniach , praniach itp ze aż wyrzutów sumienia dostałam bo ja jakoś jeszcze nic i nawet nie mam jakiegoś natchnienia aby cokolwiek zacząć ... remont jak dobrze pójdzie to w czerwcu może będę miała a zkupowe szaleństwo nie mam pojecia:zawstydzona/y:nawet nie chce mi sie zerknąc do szafy i sprawdzić co mi malusiego po bartku zostało a co by przydało sie kupić - a napewno coś bo bartek to zimorodek a tu lato to troszke co innego sie przyda;-)och leniuch sie ze mnie zrobił i tyle albo brak weny:angry:
ja dzis od 2 w nocy nie spie i ledwo na oczy patrze probowłam się zdrzemnąć jak z przedszkola wróciłam ale nie dało rady - jakos tak dziwnie a do tego zaczynają się problemy z żylami i bóle łydek:-(a do tego zauwazyłam, że przy kaszlu czy kichaniu xzaczeły sie problemy z nietrzymaniem moczu wrrrrrrrrrrrrr:szok: no to doktorku za dwa tygodnie będziemy mieli dużo do pogadania bo aguska zaczyna się "sypać" ...:P
pozdrawiam laseczki i miłego dzionka zyczę

dziewczyny, właśnie mnie koleżanka z pracy załamała- mówi do mnie- ooo widzę, że Ci się plamy wątrobowe na twarzy zaczynają.. zrób coś z tym bo Ci zostanie po ciąży :szok: tak patrze.. faktycznie lekko zażółciło mi się nad górną wargą :szok:

tak mówicie o tych balkonach i ogrodach- też powoli zakwiecam swoje tarasy:) ale bardzo powoli. A już prawie płot mam skończony w ogrodzie i niedługo zagonię szanownego małżonka do skopania ogrodu i zasiania trawki. Później coś będziemy sadzić. A od połowy czerwca trzeba będzie wyszykować pokoik. Ale czas szybko leci... czujecie to?
A jeszcze mąż do szpitala musi się położyć i oczywiście nie ma kiedy ...

zaczynają się problemy z żylami i bóle łydek:-(a do tego zauwazyłam, że przy kaszlu czy kichaniu xzaczeły sie problemy z nietrzymaniem moczu wrrrrrrrrrrrrr:szok: no to doktorku za dwa tygodnie będziemy mieli dużo do pogadania bo aguska zaczyna się "sypać" ...:P
pozdrawiam laseczki i miłego dzionka zyczę
agu_la- ja tez sie zacyznam obawiac o moje łydki :/ zaczyna mnie pobolewac na żyle w lewej łydce pod kolanem :/ I co na to??? jakies masci na zylaki mozna?? I nogi do góry??
A na nietrzymanie moczu to chyba tylko cwiczenie miesni Kegla pozostaje
Marcelina- neich ci lekarz da skierowanie na próbe watrobowa

reklama
dostałam na ostatniej wizycie takie coś CYCLO3Forte-bez recepty na te moje drętwienie nóg jak się poskarżyłam, że od tej kości ogonowej mi idzie ból
przepiszę wskazania:
leczenie objawów związanych z niewydolonością naczyń żylnych "uczucie ciężkości" nóg, ból, drżenie nóg,
pomocniczo w dolegliwościach bólowych związanych z żylakami odbytu
1 raz dziennie 2 kapsułki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry