Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

nawet nie chce mi sie zerknąc do szafy i sprawdzić co mi malusiego po bartku zostało a co by przydało sie kupić - a napewno coś bo bartek to zimorodek a tu lato to troszke co innego sie przyda;-)och leniuch sie ze mnie zrobił i tyle albo brak weny
no to doktorku za dwa tygodnie będziemy mieli dużo do pogadania bo aguska zaczyna się "sypać" ...
tak patrze.. faktycznie lekko zażółciło mi się nad górną wargą 
agu_la- ja tez sie zacyznam obawiac o moje łydki :/ zaczyna mnie pobolewac na żyle w lewej łydce pod kolanem :/ I co na to??? jakies masci na zylaki mozna?? I nogi do góry??zaczynają się problemy z żylami i bóle łydek:-(a do tego zauwazyłam, że przy kaszlu czy kichaniu xzaczeły sie problemy z nietrzymaniem moczu wrrrrrrrrrrrrrno to doktorku za dwa tygodnie będziemy mieli dużo do pogadania bo aguska zaczyna się "sypać" ...
pozdrawiam laseczki i miłego dzionka zyczę