• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
nie kochana u mnie mąż myje okna i nie tylko jak ja muszę leżeć .A jeśli chodzi od Krakowa do Świnoujścia to w zeszłym roku w te okropne upały wykupiliśmy wczasy w Krakowie jechaliśmy tam autem kupe czasu i mieliśmy apartament na poddazu bo sama tak wybrałam-masakra takie były upały ,że cała nasza trójka na golasa spała przy otwartych oknach i chodzącym całą noc nawiewie:-D zamiast leżeć u siebie na plaży to mi się Krakowa w takie upały zachciało :-DALE MIMO WSZYSTKO PIĘKNE MIASTO ,córa była bardzo zadowolona bo tak jak i my uwielbia zwiedzać:tak:

nie kochana u mnie mąż myje okna i nie tylko jak ja muszę leżeć .A jeśli chodzi od Krakowa do Świnoujścia to w zeszłym roku w te okropne upały wykupiliśmy wczasy w Krakowie jechaliśmy tam autem kupe czasu i mieliśmy apartament na poddazu bo sama tak wybrałam-masakra takie były upały ,że cała nasza trójka na golasa spała przy otwartych oknach i chodzącym całą noc nawiewie:-D zamiast leżeć u siebie na plaży to mi się Krakowa w takie upały zachciało :-DALE MIMO WSZYSTKO PIĘKNE MIASTO ,córa była bardzo zadowolona bo tak jak i my uwielbia zwiedzać:tak:

no piekne,piękne:)

Witam się z rana :-) (moje rano to nieco inne rano niż wasze ;-))

Mucha miło było przeczytac, że w domu jesteś i sytuacja opanowana. Wypoczywaj ile się da i kombinuj jakąś opiekę dla małej.

Lana jak tam te Twoje skurcze? Przeszły?

Sagaa zawrotów głowy nie mam, ale czytałam, że są normalne.

Trochę zazdroszczę dziewczynom, które robią remont w pokoikach dla maleństw. U mnie mały będzie z nami w sypialni i nie ma właściwie czego szykować...ale pochwalę się że łóżeczko dziś przyjechało :-D A wczoraj zamiast remontu w pokoiku zrobiłam remont na balkonie i mam piękne kompozycje kwiatów w skrzynkach :-)

Marcelina do kiedy pracujesz? Do końca tygodnia?

Co do prasowania, to chętnie swoje też komuś powierzę...nie cierpię prawie tak samo, jak mycia okien ;-)

Witam w upalny dzień- u nas 27 stopni w cieniu, aż nie chce wychodzić na ten skwar...

No dzisiaj to wyjątkowo dużo od rana nabazgrałyście:-)

Sagaa ja też nie mam zawrotów głowy ale mam nadzieję, że ciśnienie będziesz miała w normie;-)

Kto tu tak chciał prasować? Oli.B? Do Opola też możesz wstąpić bo mi się nie widzi prasowanie:-D

A ja obiadku dzisiaj nie robię bo skończył mi się gaz a wczoraj nikt nie pomyślał żeby wymienić butlę:-D przynajmniej mam święty spokój:-)

reklama
Trochę zazdroszczę dziewczynom, które robią remont w pokoikach dla maleństw. U mnie mały będzie z nami w sypialni i nie ma właściwie czego szykować...ale pochwalę się że łóżeczko dziś przyjechało :-D A wczoraj zamiast remontu w pokoiku zrobiłam remont na balkonie i mam piękne kompozycje kwiatów w skrzynkach :-)

Marcelina do kiedy pracujesz? Do końca tygodnia?

taaaaaak jest ! do końca tyg a w sobotę wieńczę tydzień wizytą u Gina.

Zazdroszczę kwiatów na balkonie, ja od dwóch lat mam chwasty.. marzą mi się maciejki- tak pięknie pachną wieczorem... może się zmobilizuję na wolnym..ale wątpię :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry