• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

hej!! w końcu po 2h czxytania udało mi się was nadrobić od ostatniego razu...

KASICA WIEKIE GRATULACJE I DUŻO ZDRÓWKA!!!!!!!!

a ja dziś pędze doła odebrałam wyniki i nie sa dobre mam duzó leukocytów i podwyższone granulocyty, no i cukier po glukozie tez wysoki a nadczo mam w normie- dziwne!!
a wizytya dopiero we wtorek a ja mam już stresa wyniki nie zadobre do tego w weekind miałam bóle i skurcze....:-( oby wszytsko okazało sie ok a jeszcze mamy do potiwerdzenia serduszsko malucha bo co usg to jakos trudności sa w tej kwesti:-(

co do morza my mamy rezerwacje zrobiona na 30.06-mam nadzieje, że dam rade i lekarz nie zabroni?!
co do rostepów to nowych nie mam jeszcze ale borykam sie z nimi od 15 roku zycia i też są moją zmorą, po pierwszej ciązy miałam straszne pod kolanemale na szczescie na brzuchu żadnego:-) a teraz mam za to mega celulitt wrrrrrrrr paskudztwo.....a ciemnej lini też nie mam jeszcze widocznej a wtedy miałam już od 5 miesiaca ale coż co ciąża to inaczej chyba....

czas sie zbieraĆ i drałowac po Bartuche do przedszkola a tak gorąco, że mamci się nie chce nosa wystawić z domu...:zawstydzona/y:papapa laseczki i miłego pisania co bym miała jutro duzo do nadrabiania:-D;-)

reklama
Będzie gdzie na wakacje jeździć:-D

no w przyszłym roku, jak maluchy beda miały ok. roku to zrobimy u Oli zjazd sierpniówek :) Oli- szukaj dużego mieszkania :)

Oli pamiętaj,że mieszkanie musi mieć taras wychodzący na plażę:)

sagaa cieszę się,że wszystko ok:)

:-D zapraszamy . tak, tak szukamy dużego mieszkania bo zdajemy sobie sprawę, że gości będziemy mieć częściej niż teraz :-D

cosik mi się przysnęło :confused:

A co do prasowania... hm jak przyjdziesz u mnie umyć podłogę to ja mogę poprasować :-D
czyż to nie jest propozycja nie do odrzucenia ???

Rozważę Twoją propozycję ;-) Umycie podłogi zajmie mi 15 min., a Tobie prasowanie 2h, więc się zastanów, hehehe...

Agula, nie panikuj na zapas :tak: Leukocyty i granulocyty ulegają ponoć podwyższeniu w ciąży. Ja też ich mam więcej. Więc luz.

Rozważę Twoją propozycję ;-) Umycie podłogi zajmie mi 15 min., a Tobie prasowanie 2h, więc się zastanów, hehehe...

Obawiam się, że może ci zająć dużej. Mam podłogę dębową olejowanę i niestety szczotą trzeba szorować ;-), nie zapominaj też że mam psa więc to nie tak prosto jak z panelami czy zwykłym parkietem. Nadal jesteś chętna do szczotki ryżowej ? :-D

Szczotką ryżową podłogę traktujesz? Jak majtek na statku , hehehe :-D

No trochę mi się odechciało tego mycia;-)

Tak myślałam właśnie. :-D
To moja zmora podczas sprzątania, architekci wpadli na taki pomysł, bo podobno miała wytrzymać psa :-D Tylko nie pomyśleli że się za...ię z tym gównem ..... :-D

reklama
Oli cieszę się, że z mieszkaniem wypaliło. Gdybyś jednak chciała mieszkać w Szczecinie to mojej firmie zostały 2 mieszkania na sprzedaż z ostatniej inwestycji (weź pod uwagę, że byłybyśmy wtedy sąsiadkami;-)). 72 metry z ogródkami, zapraszam:-)
Sagaa31 super, że wyniki od kardiologa są dobre.
U mnie od rana nie ma wody i siedzę taka spocona i brzydko pachnąca ech...a w nocy pewnie znowu mi juwenalia wyjdą bokiem:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry