Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mi też twardnieje najczęściej podczas chodzenia, gin powiedział, ze macica w ten sposób szykuje się do porodu i jeżeli twardnienia są krótkotrwałe i mniej niż 10 na dzień, to jest ok![]()
Niestety, ale to prawda. Oszczędzaj się, więcej leż . Bierzesz jakieś leki?![]()
Dziewczyny założyłam dwa wątki, jeden to opowieści z naszych porodów
Na różowo specjalnie dla Marceliny będą dziewczynki![]()
oby te dwa wątki nie wywołały wilka z lasu, i spadły ahoj daleko do końcówki lipca/sierpnia![]()
MArcelina zapomnialam ci napisac bo kiedys mowilas ze ci wygodniej na prawym boku. Mi gin powiedzial ze teraz mi tez bedzie tak wygodniej bo mloda ma wzdluz prawego kregoslup. Wiec moze to dlatego.
![]()
Oli Gdybyś jednak chciała mieszkać w Szczecinie to mojej firmie zostały 2 mieszkania na sprzedaż z ostatniej inwestycji (weź pod uwagę, że byłybyśmy wtedy sąsiadkami;-)). 72 metry z ogródkami, zapraszam:-)
, więc wolę GdańskOli, Oooooooo tak, architekci zawsze mają cudowne rozwiązania wizualne i cenowe, hehehehe...
Cieszysz się z wyprowadzki?
przejadę mopem i po kłopocie. A poza tym będę miała kuchnie - bo my nadal bez 
to ja podam nr konta i proszę o wsparcie na te cuda wianki
![]()
Ale z balkonu mam widok na Odrędominic dzięki ale wy morza nie macie, więc wolę Gdańsk

Oli- ja do wymagan co do lokum to poprosze przystojnego kelnera z drinkami jak juz Cie odwiedzimy![]()
proszę jakie zachciewajki, jak baba w ciąży
Ale z balkonu mam widok na Odrę![]()