• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

dlaczego ginekolog robi łaskę ze zwolnieniem ?? przecież nalezy sie dwa tygodnie opieki, np. męzowi na zone i to sie nalezy jak psu buda. Widze, ze moj gin to anioł jesli chodzi o zwolnienia :-)

reklama
Czy wy też czujecie takie dziwne świdrowanie w okolicy szyjki?
Kurde, nie wiem co to..uczucie podobne do tego, które miałam wcześniej, okazało się, że szyjka się skraca..

Kurde dziewczyny, Wiki się kąpała w wannie i nagle słyszę jej wrzask, żarówka pękła i pokaleczyła ją trochę...masakra, tak się wystraszyłam..:szok::szok::szok:

Witajcie słoneczka moje drogie!
Jak Wam dzionek mija? Ja siedzę bezczynnie ostatnio całymi dniami i tylko rozmyślam o tym,że każdy dzień zbliża mnie do powitania skarba.
A powinnam się uczyć do sesji... . :szok:

Suszu888 mam nadzieję, że nic poważnego i że córcia doszła już do siebie.
Piszecie tak o tych szyjkach i zaczynam się martwić o swoją. Przyśpieszyłam wizytę, idę jutro, zobaczymy co wyjdzie.
Oddajcie mi wodę w kranie!!!!

nie ... dosyć tego dziewczyny, jutro dzwonie do gina i się umawiam na wcześniejszą wizytę.. byłam z psami na małe szybkie siku i cały czas przez 25 minut stawiała mi się macica.. teraz właśnie usiadłam i dopiero czuje, że odpuszcza, to nie jest normalne.. bez jaj...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry