• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
napewno 2 dni mu ustawowo przysluguja za narodziny dziecko no i tydzien tatusiowego. Mój na wszelki wypadek zapisal sie na urlop na sierpien

tak wiem o tych 2 dniach :-)
co do tatusiowego podobno od 2012 r wchodza 2 tyg i musze sie dowiedziec czy to nalezy sie dzieciom urodzonym w 2011 czy dopiero w 2012 bo przeciez tatusiowe mozna wziac do roczku po urodzeniu a jesli mam termin w sierpniu to spokojnie moznaby bylo sie zalapac na 2 tyg, urlopik tez pewnie wezmie jak cos i opieke moze tez - w naszej sytuacji kazda chwila ktora mozemy razem spedzic jest wazna wiec sprubujemy wszystko na maksa wykorzystac

szuszu- oj naprawde straszna scena. buziaki dla ciebie i coreczki, bidulka sie wystraszyla i ty tez

moj brzuch cos ostatni odmawia posluszenstwa- wyszlam na maly spacer i juz znow caly napiety ze ledwo chodzilam, a co to bedzie za miesiac, dwa?! nie wyobrazam sobie nawet!!!!!!:no:

witam i ja, 1 raz udalo mi sie byc jako 2 <jupi> :)
Szuszu dobrze ze nic sie nie stalo dla coreczki. Ja tez mam wiszaca zarowke w lazience trzeba to szybko zmienic. U mnie dzisiaj zapowiada sie ladna pogoda :) zycze udanego dzionka

reklama
to ja czwarta;-)
Szuszu wspolczuje i ciesze sie jednoczesnie ze WIki nic powaznego sie nie stalo....dziekuje za pozdrowienia od Kamila Edi i pozdrów ja tez:-) ja nie czuje takiego swidrowania
A85 pozdrow koniecznie Monile niech sie 3 maja :-)
Dominic extra ze po 13 h w koncu macie wode wyobrazam sobie jak sie czulas;/
Marcelina idz koniecznie do lekarza bo nie am co czekac.... mnie tez cos zaczyna sie napinac coraz bardziej brzuch wczoraj...tez bede umaiwac si wczesniej na wizyte i na prv bo co mam umowiona z nfz to 7 czerwa a w tym dniu w tych samych godzinach nauki oddychania i karmienie piersia na szkole rodzenia...
Oli ja tez lubie weekendy i piatki :-D
Karola oczywsicie jak wykorzystasz tacerzynskie dopiero 2012 to dostanie Twoj maz 2 ty jesli jednak w tym roku tylko tydzien ja ma kape bo maz zmienia ptrace i ma isc do mundurowki a tam nie przysluguje tacierzynskie nie weim ile uda mu sie spedzic czasu z nami bo zmiana pracy ma byc na przelomie czerwca badz lipca i *********;/
No ja po wizycie u fryzjera ktora mnie zrelaksowala wygolilam sobie boczek i tyl mialam taki dzien ze wsio bylo mi obojetne i chcialam zrobic cos awangardowego i zrobilam:P poza tym musze jechac po jakies spodnie bo jak bylam u fryzjera mialam na sobie pozyczone rybaczki i co roztrargaly sie :wściekła/y: a byly mi jeszcze za luzne;/ musze jechac cos na szybciocha kupic bo w jensach nie ebde sie piekla w te cieplutkie dzionki...
Gdzie jest Tonya?????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry