• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Witam ciężaróweczki :-)
Moja przyjacióka dziś rodzi przez cesarskie cięcie w Irlandi a ja z nerwów już nie wyrabiam normalnie rodzę razem z nią -brzuch mnie boli z nerwówi normalnie mam żyga:sorry2:

reklama
Lana bez stresow bedzie dobrze zaniedlugo napiszesz ze urodzila slicznego zdroego dzidziusia ;-)
Szuszu chyba jej napisze esa znowu bo dlugoo sie nie odzywa nie???

Dzień dobry Kochane:)

Szuszu chwile grozy przeżyłaś, strasznie Ci współczuję i uściskaj od nas Małą pewnie też się strachu biedna najadła...

Dzionek zapowiada się pięknie:))

A85-dziękujemy za wieści od Monilii i również ją od Nas pozdrów -trzymay kciukaski ,a ty częściej do nas zaglądaj :-)
szuszu-matko jedyna ale mała to musiała normalnie traume przejść -bidulka :szok:

Bardzo się wystraszyła, dobrze że nic poważniejszego się nie stało, ale trochę pokaleczona jest..Dorosły by się wystraszył, a co dopiero dziecko..

Witam Brzuchatki,
Szuszu - nie wiem co jest z żarówkami, ale mnie w ostatnim czasie eksplodowały dwie - jedna zwykła, a druga halogen - generalnie współczuję córci bo ja mało zawału nie dostałam, a pokaleczona nie byłam...
Devi - Twoje "na wczoraj" na pw

Ja mam jakiegoś doła. Ten mój nieszczęsny brzuch ciągle pobolewa - tylko rano zaraz jak wstanę jest w miarę spoko, ale nawet w nocy za bardzo spać nie mogę. Gin wraca z urlopu w pon i we wtorek mam wizytę to zobaczymy. W ogóle jestem jakaś taka rozplaśtana.

Chyba zabiorę się za jakąś pracę to o pierdołach nie będę myślała.

Mam pytanie - czy Wy też już używacie lusterka do depilacji bikini???
shocked.gif

Blackbery-jak brzusio boli staraj sie jak najwięcej leżeć,odpoczywać.Bikini to ja już od dawna nie widzę:-D jadę z depilacją na oślep :-D-masakra jakaś :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry