• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
backberry ja w tamtym tyg po raz pierwszy uzylam lusterka, ile sie namordowalam bo swiatlo zle padalo i i tak nic nie moglam dojrzec wrr

zastanawialam sie nad depilacja u kosmetyczki bo coraz gorzej teraz bedzie a nie lubie miec pozostawianych wlosow- drazni mnie to, nie wiem tylko czy teraz w ciazy powinnam robic hmm

ja juz po herbatce z kolezanka, mam nowa bluzeczke na lato od niej( ciazowka) i wlasnie zabieram sie za obiad
dzis juz na szczescie czuje sie lepiej- bo ostatnie dwa dni byly najgorsze jak dotad jakie mialam w ciazy z tym brzuchem...

Marcelinaaa bierz cytrynę, ja nie wzięłam i żałuję, też myślałam że 1/3 kubka a miłe panie rozpuściły to w całym kubku letniej wody i taka zupa cukrzasta wyszła, że koniec, wypić oczywiście da radę, ale po co się męczyć, bierz cytrynę mówię Ci.

Dominic Ty tak może nie lataj z tymi wiadrami kobito...sąsiada jakiegoś zmuś, żeby ciężarnej pomógł:)

Ogórków na malosolne właśnie zalałam 2 kg:-)teraz będę do nich chodzić i prosić żeby się prędziutko zmałosolniły:-Da że jest ciepło to może się zgodzą...

Hej!

Szuszu, ale mieliście przeżycie. Współczuję, bo wiem, ile Twoje dziecię się strachu najadło.

My wczoraj też mieliśmy przeżycie na placu zabaw. A wszystko wina pani z pieskiem, która szła na plac zabaw z yoreczkiem i go wypuściła na długiej smyczy, ala żyłka (wk... mnie takie smycze dla psów), a mój Filipek właśnie zasuwał na jeździku i nie widział tej żyłki ( no trudno z daleka zauważyć takie cuś). I zawiesił na niej za szyję. A ta głupia baba zamiast go odkręcić, to jeszcze ciągnie tego psa, aż mi dziecko zakręciło się na tej smyczy. Nosz ku.... Płakał tak strasznie, a na szyi czerwona pręga. Gdyby mąż szybko nie zareagował to by mu chyba głowę odcięła.
Durne baby...

Marcelina i jak, dzwoniłaś do lekarza? A co do glukozy ja piłam jednym chałstem ( tak nawet kazali) i wciskałam sok z połówki cytryny, jak OLi.

Blackberry, ja jak większość - na oślep :-D, choć jeszcze udaje mi się zapuścić żurawia.:-D
Tonya, i to jest dobre podejście :tak:
Karolap5 ja też myślę o kosmetyczce, ale bardziej o laserze, a w ciąży nie można. Jednak zaraz po zafunduję sobie, bo nie cierpię zbędnego owłosienia, wrrrrrrrrr...

No i nie wiem, co jeszcze. Pozdrawiam :-)

poczekajcie do końcówki ciąży, to dopiero ponarzekacie na golenie:-D Z Li na końcu łatwiej mi było sięgnąć z du..py strony niż od brzucha hahaha :-D :-D Nie mówiąc już o akrobacjach przy goleniu nóg (stopy ledwo wycierałam:-D).

to wezmę na pewno ! pies wie jakie u mnie w szpitalu są zwyczaje.. dzięki !

Tak dzwoniłam Asiacur- mam się oszczędzać, brać nospę regularnie, zrobić badania w poniedziałek i dzwonić we wtorek z info- jeśli nic się nie zmieni to widzimy się za tydzień. Jak mnie nie boli to pół biedy a w tym wieku może się zacząć już stawiać- na USG sprawdzimy czy ma to coś wspólnego ze skracaniem czy nie.

Mucha, myślę, że nie każda tak ma, na szczęście. Ja z Filipem goliłam się sama do końca i dawałam radę bez lustra.
Marcelina, no to dobrze. I nie szalej z pasami na spacerach.:tak: i z mężem ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry