• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Mucha, myślę, że nie każda tak ma, na szczęście. Ja z Filipem goliłam się sama do końca i dawałam radę bez lustra.
Marcelina, no to dobrze. I nie szalej z pasami na spacerach.:tak: i z mężem ;-)

najgorsze, że o psy zdołałam zapytać a o sex nie hahaah i dalej nie wiem czy tak potroszeczku pomalutku można czy nie ahhahahaah

reklama
Fajnie macie, u mnie w szpitalu nie mozna bylo cytryny :-( a do tego te ci...y rozpusciły glukoze w ciepłej wodzie, blleee...
Marcelina na pół gwizdka można jeśli nie ma plamień, ale lepiej zapytać lekarza :-)

Co do cytryny to moze byc roznie mi w prywtnej klinice przy 50 babki wycisnely do kubeczka, a znowu w szpitalu przy 75 powiedzialy ze nie mozna bo wynik bedzie zafalszowany, wiec musialam wypic bezz malo sie nie pozy.... ale da sie wypic.
A co baraszkowania to ja ostanio nie mam wogole ochoty. Dzis M nawet zapytal czy go jeszcze kofam

Asiacur, też widzę miałaś przeżycia, a co dopiero synek. Rzeczywiście głupia baba, poza tym co robi pies na placu zabaw :wściekła/y:
Marcelina, bierz cytrynę, nawet z cytryną jest to po prostu niesmaczne;-) A no i do poniedziałku raczej się nie sekś;-)
Tonya, dobrze że u ciebie ok, jak masz zamiar się lenić na dworzu to daj wcześniej znać co zamierzasz, żebyśmy się tu nie zamartwiały;-)
Mucha, ja też do końca goliłam się bez większych problemów, tzn na "oślep":-D

A moja córcia miała dzisiaj występy w przedszkolu i było mega sympatycznie, aż się wzruszyłam normalnie:-)

Właśnie dostałam wieści z porodówki od mojej przyjaciółki już urodziła -piękną czarnowłosą córunię przez cc dostałam fotke i jest piękna :-)

szuszu, no cóż, mi brzuch urósł tak, że prawie miara krawiecka nie starczała :D. I ciągle słyszałam komentarze 'oooo bliźniaki będa? Nie? Hmm to duży chłopiec będzie' - 'NIE BĘDZIE DZIEWCZYNKA' i ważyła 3 kg:|. Zresztą, udowodonię. (wiem, że to nie ten temat) ale oto mój brzuch w 7 miesiącu z Li, i jeszcze musiałam tyłek wypiąć, żeby stopy uchwycić :-D

Załączniki

• 100_0795.jpg
    100_0795.jpg
    12,9 KB · Wyświetleń: 55
reklama
szuszu, no cóż, mi brzuch urósł tak, że prawie miara krawiecka nie starczała :D. I ciągle słyszałam komentarze 'oooo bliźniaki będa? Nie? Hmm to duży chłopiec będzie' - 'NIE BĘDZIE DZIEWCZYNKA' i ważyła 3 kg:|. Zresztą, udowodonię. (wiem, że to nie ten temat) ale oto mój brzuch w 7 miesiącu z Li, i jeszcze musiałam tyłek wypiąć, żeby stopy uchwycić :-D

hmmm..rzeczywiście pokaźny, ale może to kwestia ujęcia;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry