szuszu888
Fanka BB :)
hehehe
Maggie- to standardowe sranie w banie co gadałyśmy, piękne wydarzenie, sama natura , a CC brutalna rzeź najlepiej piłą łańcuchową hehe
U mnie byłaby rzeź gdyby kazali naturalnie rodzić

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
hehehe
Maggie- to standardowe sranie w banie co gadałyśmy, piękne wydarzenie, sama natura , a CC brutalna rzeź najlepiej piłą łańcuchową hehe

No moja kumpela niestety chyba te wskazania trochę za slabe miala i ginekolodzy niestety nie chca jej ciać chyba ze bedzie cos nie tak przy porodzie ale maly jest ustawiony prawidlowo i wszystko inne ok wiec narazie chodzi i czeka co dalej. Mowilam jej że może tak być, bo nie we wszustkich szpitalach uznaja te karteczki ze wskazaniami od innych lekarzy, u nas kiedys pacjentke dodatkowo konsultowali np z ortopeda na dyzurze bo lekarz ktory mial dyzur stwierdzil że cesarka to zabieg z ryzykiem i on musi miec wystarczajaca podkladke do wykonania zabiegu przy ktorym jest ryzyko zycia matki
U mnie byłaby rzeź gdyby kazali naturalnie rodzić![]()
Pflaume, podziwiam Cię, a z Twoich wypowiedzi na forum bije spokój i pokora. Zero narzekania, zazdroszczę postawy;-)
Wiesz lekarz jej powiedzial że guzkom na tarczycy nic sie nie stanie podczas porodu SN i bądz tu madry. To po co jej wogole endokrynolog narobil nadzieji i wystawial takie zaświadczenie co nic nie daje.Dla mnie jest to nie do pomyślenia..Ma dziewczyna zaświadczenie i w ogóle, ciekawe co się stanie jak będą powikłania przy porodzie SN..kto za to wtedy odpowie?
Wiesz lekarz jej powiedzial że guzkom na tarczycy nic sie nie stanie podczas porodu SN i bądz tu madry. To po co jej wogole endokrynolog narobil nadzieji i wystawial takie zaświadczenie co nic nie daje.