reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

A ja właśnie odkurzylam w domu i jak to ja wpadlam na genialny pomysł odkurzenia sobie laptopa hehehe, ale o dziwo jak mu rurka ta najciensza wyciągłam farfocle z tych tylnych wywiewów to nagle dziala sprawniej i ciszej hehehe
agu_la trzymam kciuki za wizytę

reklama
agu_la- powodzenia na wizycie && daj znac po:) i moze sie jednak tarfi dziewczynka co by nam statystyki podreperowac :)

ja dzis przez wiekoszsc dnia robie zeznania roczne :/ i chyba cały dzien siedzenia przed kompem zaczyna mi przeszkadzac bo cos podbrzusze mnie pobolewa, tak jakby bylo za bardzo zcisniete..chyba musze czesciej wstawac

agu-la powodzenia na wizycie!!!

Devi faktycznie rób przerwy i wstawaj na krótki spacerek, mi siedzienie przy kompie nie słuzy jak czegoś dłużej w necie szukam a co dopiero siedziec parę godzin w pracy...

Ja mam 2 termometry elektroniczne na których mam temperaturę pod pacha 35,4! Dopiero rteciowy pokazuje normalna temperaturę,

Na na wizycie dowiedziałam się, ze coś tam z lozyskiem jest, ale co to nie wiem, mam się nie martwić, będzie gin obserwowala lozysko, mam się oszzedzac i nie współżyc, jestem tak zakrecona na tych wizytach przez to, ze widzę moje Malenstwo, ze powinnam wszystko notowac co się do mnie mówi, bo teraz nawet nie wiem czy to lozysko za nisko czy za wysoko czy na przedniej sciance czy mi się snilo haha no szok!

Muszę zróbic jakieś badanie z obciążeniem glukozy czy tez jakoś tak to się nazywa, robilyscie już to badanie?:)

jestem rozkojarzonym człowiekiem :))

ja po wizycie u lekarza ogolnego
pani przepisala co tam mogla bezpiecznego,ale jedne rzeczy nie kupilam, bo brak w hurtowniach - od jakiegos czasu lek niedostepny, to chcialam cos innego w zamian co moglabym brac i.... nie ma takich lekow dla kobiet w ciazy
jednym slowem mamy sie meczyc, z mdlosciami, chorobami, olkiem ze czujemy sie i wygladamy paskudnie!!!
ech czasami mi sie odechciewa wszystkiego!!!!
i jeszcze na dokladke maz mnie wkurza- nie chce sie kochac:wściekła/y:, pozniej znow pojedzie na dwa tyg w delegacje i lipa, a jakie on ma humory normalnie jak przyslowiowa baba w ciazy - to nawet ja tak nie mam!

Właśnie sie prawie popłakalam, bo poczulam jak cos mi sie przewraca w brzuchu :)), takie dziwne uczucie tak jakby cos mi robiło fikolki :)), poczułam dwa razy :))

a85 jak zabronił współżycia to pewnie póki co nisko jest ułożone łożysko ale powinno się powolutku podnosić. Ja mam dokładnie to samo tylko u mnie raczej nie ma szans na normalne ułożenie bo przeszłam wcześniej zabieg łyżeczkowania i większość kobiet po tym ma łożysko przodujące a co to oznacza... dużo leżeć, nie przemęczać się, zero współżycia i rozwiązanie przez cc, ale najważniejsze żeby dzieciątko się dobrze rozwijało. U Ciebie na pewno wszystko wróci do normy.

Wszystkim chorowitkom życzę szybkiego powrotu do zdrowia ;-)

Hejka!!!

Ja wpadam tylko na chwilę. Dzisiaj znowu cudne słonko,więc pojechałam z koleżanką na zakupy.
Teraz szykuję rybkę na obiad i szukam jakiegoś fajnego przepisu.
Czy Wy macie podniesione lipido??? :-D :-D bo ja strasznie :-) ale muszę się spytać ginekolog,bo coś mi się pozmieniało tam na dole i jestem tak wrażliwa,że nie mogę dojść... szukałam na forum, nigdzie nic nie znalazłam... :/:/ ja jak zwykle mam tysiące problemów :-D
AAAA i znowu dzisiaj krewka w nosie była!!!!!! grrrr:-(
Marcelinaa - kuruj się!!! zdrówka życzę!
A pozostałym Mamuśkom udanego dnia... :-)

reklama
heh taycia ty wiesz co, myślałam że ze mną coś nie tak bo u mnie podobnie, mam większą ochotę i co jeszcze to to że codziennie hmm.. mam nadzieje że to normalne, tylko M czasem nie daje rady hehe:-D
smaka mi narobiłaś na tą rybkę:)

Do góry