reklama
Oli.B
Fanka BB :)
biedactwa ale mam nadzieje ze w srode będziecie mogli juz gdzieś wyjsc:-)
no zobaczymy, we wtorek umówię nas na wizytę, chciałabym go do końca doleczyć. Wiosna przyszła i nie chcę żeby gonił chorobę za chorobą. Ale mam nadzieję, że wyjdziemy już i że do przedszkola już pójdzie bo go straszna nuda ogarnia

Witam ranne ptaszki
Ja bez dziecka a już nie mogę spać. Nawet mój M. o dziwo śpi
Oli zdrówka życzę dla Piotrusia.
Ja wczoraj byłam na basenie
Super było ale kondycji brak... Ale jak ja uwielbiam to zmęczenie po wysiłku....
Ja bez dziecka a już nie mogę spać. Nawet mój M. o dziwo śpi
Oli zdrówka życzę dla Piotrusia.
Ja wczoraj byłam na basenie
z tej strony, już ją kiedyś ktoś podawał emotikony, kopiujesz link danej emiotki i wstawiasz w okienko z drzewkiem![]()
o jak mi się marzy basen, maggie![]()
Oli a nie możesz chodzić?
Oli łącze sie z Wami Niko tez znowu anybiotyk :-( bylismy wczoraj prywatnie u lekarza i zaflegmiony jest strrasznie. Chyba bede musiala pomyslec o jakim konkretnym uodprnieniu dla niego, sugerowala mi tez inhalator 
Milego dnia dziewczyny u nas dzis swieto bo B. ma urodziny i moja mama tez
Milego dnia dziewczyny u nas dzis swieto bo B. ma urodziny i moja mama tez

reklama
Witam!
Nareszcie weekend. Nie muszę jechać do pracy, uffffffffffff.... I mam czas coś naskrobać.
Biedroneczka, dobrze, że napisałaś o tych fosforanach w moczu, bo ja też mam dość liczne. Ale mi lekarz powiedział, że to może być tendencja do tworzenia się kamieni
Ale, że to od warzyw, to nie... A fakt, ja jem sporo warzyw, np. uwielbiam warzywa na patelnię i wciągam zawsze sobie raz na tydzień.
Oli, zdrówka dla Was
Ewa, dla Twojego malucha też
Mój Fiful w końcu wróci w poniedziałek do przedszkola po trzech tygodniach siedzenia w domu.
Nareszcie weekend. Nie muszę jechać do pracy, uffffffffffff.... I mam czas coś naskrobać.
Biedroneczka, dobrze, że napisałaś o tych fosforanach w moczu, bo ja też mam dość liczne. Ale mi lekarz powiedział, że to może być tendencja do tworzenia się kamieni

Oli, zdrówka dla Was

Ewa, dla Twojego malucha też

Mój Fiful w końcu wróci w poniedziałek do przedszkola po trzech tygodniach siedzenia w domu.