reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Monila[/B jeszcze 4 dni antybiotyku, ja się czuję już prawie ok, tylko katar mam, a mały nadal gardło zawalone, więc do wtorku siedzimy w domu

reklama
biedactwa ale mam nadzieje ze w srode będziecie mogli juz gdzieś wyjsc:-)

no zobaczymy, we wtorek umówię nas na wizytę, chciałabym go do końca doleczyć. Wiosna przyszła i nie chcę żeby gonił chorobę za chorobą. Ale mam nadzieję, że wyjdziemy już i że do przedszkola już pójdzie bo go straszna nuda ogarnia
4_16_1.gif

Witam ranne ptaszki:)
Ja bez dziecka a już nie mogę spać. Nawet mój M. o dziwo śpi:)

Oli zdrówka życzę dla Piotrusia.
Ja wczoraj byłam na basenie:) Super było ale kondycji brak... Ale jak ja uwielbiam to zmęczenie po wysiłku....

Oli no tak racja lepiej wyleczyć sie do końca niz popadać z choroby w chorobę i to jeszcze teraz gdy wiosna idzie i cieplo sie robi :-)

powiedz mi skad ty mas takie fajne emotionki?:-)?

Oli łącze sie z Wami Niko tez znowu anybiotyk :-( bylismy wczoraj prywatnie u lekarza i zaflegmiony jest strrasznie. Chyba bede musiala pomyslec o jakim konkretnym uodprnieniu dla niego, sugerowala mi tez inhalator :(
Milego dnia dziewczyny u nas dzis swieto bo B. ma urodziny i moja mama tez:-D

reklama
Witam!

Nareszcie weekend. Nie muszę jechać do pracy, uffffffffffff.... I mam czas coś naskrobać.

Biedroneczka, dobrze, że napisałaś o tych fosforanach w moczu, bo ja też mam dość liczne. Ale mi lekarz powiedział, że to może być tendencja do tworzenia się kamieni :eek: Ale, że to od warzyw, to nie... A fakt, ja jem sporo warzyw, np. uwielbiam warzywa na patelnię i wciągam zawsze sobie raz na tydzień.
Oli, zdrówka dla Was:tak:
Ewa, dla Twojego malucha też:tak:

Mój Fiful w końcu wróci w poniedziałek do przedszkola po trzech tygodniach siedzenia w domu.

Do góry