reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Petunia-mi tez ciezko brzuszek zaakceptowac :/ wydaje mi sie ze wygladam jakbym przytyla a nie jak w ciazy ale jak pisze cookies, spodnie ciazwoe duzo zmienija. Wkoncu brzuszki rosna od łona a spodnie ciazowe juzod dołu ksztaltuja brzuszek. W zwykłych to poorstu wszytsko sie wylewa od pasa:/ W ciazowych ksztaltnie czuje sie o niebo lepiej:)

Ja sie pakuje i do Warszawki do babci lece...wrocimy obłądwoani zakpuami dla Mikołaja..odbierzemy wózek, paczke ubranek z allegro i z Eslgrosa lezaczek bujeczak ktory od dzis jest w promocji i wychodzi taniej niz na allegro...ufff ile kasy

reklama
a85 ja uwazam ze moglabys miec problemy - np zle zaadresowana poczta- wiesz ludzie odruchowo odmieniaja, a w pismach urzedowych wystarczy mala pomylka a problem wielki, osobiscie bym sie nie zdecydowala ale twoja decyzja ;-)

witam się porannie wiosennie :-)!
ja już po śniadanku i córcia wyszykowana do przedszkola. lecę Was nadrabiać.

hejka laski!
A85 super ze lupilas sukienke!!!!!!!! koniecznie musisz sie w niej nam pokazac!!!!!!!
TU PROSBA DO MODERATOREK- KIEDYS BYLA MOWA O ZAMKNIETYM WATKU GDZIE MOGLYBYSMY WSTAWIAC NP NASZE ZDJECIA I PISAC O TYM O CZYM NIE CHCEMY NA OTWARTYM. JA JESTEM BARDZO ZAAAAAAAA takim watkiem! I MYSLE ZE NIE JEST PROBLEMEM GO ZORGANIZOWAC?
co do nazwiska z koncowka I, ja bym sie nie zdecydowala, tak jak ktos napisal, podejrzewam ze bylyby z tym tylko problemy w urzedach, na poczcie, w pracy i w ogole, bo czesto moze dochodzic do pomylek i wiecej mozesz miec z tym problemow niz kkorzysci. sorry moze sie myle ale to moja opinia

PETUNIA i inne dziewczyny, wygladacie fantastycznie , zadna z pokazanych mam nie jest puszysta, wygladacie super!!!!...wiec zycze aby to nastawienie Wam sie zmienilo...osoboiscie boje sie ze moje sie bardzo zmienic na negatywne w lecié- calkiem mozliwe ze na koniec ciazy w upaly bedziemy miec duzo wody w organizmie- wtedy naprawde sie wyglada jak slonik....no ale co tam...

co do tabl. biore prenatal i zelazo, i nawet nie wiem czy powinnam do konca czy nie...

u mojej szwagierki (jest w ciazy 3 tygodnie mlodszej niz moja) wykryli jakies problemy u maluszka, maz mi nie chce powiedziec co dokladnie, ale moze bedzie niepelnosprawne..strasznie mi smutno...i boje sie oczywiscie o mojego bobaska.............B>oziu zdrowko jest najwazniejsze....

mlodam ja mam polowkowe dopiero w 24 tygodniu, wczesniej niestety terminu nie dostalam ale mysle ze powinno sie je robic do 21, 22 tygodnia...

wlasniwe poruszylam niebo i ziemie i dostalam termin na polowkowe zamiast 26.04 juz 04.04 czyli 3 tygodnie wczesniej!!!!!!!!!wiec zamaist nerwowego czekania 6 tygodni zostaly mi niecale 3 tygodnie. ale sie cieszeee!!!!!!!!!!!

reklama
hej,

a85 super, ze kiecka wybrana. Pochwal się jak odbierzesz :tak:. Co do nazwiska to rób jak TY uważasz. Ja tam jestem zdania, że każdy sobie bierze jakiech chce i odmienia jak chce. A kłopotami formalnymi się nie przejmuj - urzędasy od tego są aby dobrze pisać/czytac Twoje nazwisko :-).

Ja mam połówkowe 21 marca, w przyszły poniedziałek. Juz się doczekać nie mogę. Liczę, że poznam płeć jak maluszek łaskawy będzie. Mam juz taką ochotę cos kupować ale na razie dwie rzeczy kupiłam takie uniwersalne.....

Co do brzuszków i ich akceptacji. Ja mam 3,5 na plusie. Głównie w brzuchu i piersiach. Dupsko na razie takie samo. Od wczoraj chodzę w spodniach z panelem bo już mnie moje jeansy trochę piły, bo dużo siedzę.... Brzuszek mam juz taki kuleczkowy ciążowy a w spodniach z panelem jeszcze lepiej go widać :tak:. Teraz poluje na allegro na jeansy ciążowe i spódnicę....

Do góry