reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

anulek82 - powiem tak - moja koleżanka- waga przed każdą ciążą ok 46-47 kg max ma dwie córeczki - jedna miała 4800, a druga 4600 - obie urodzone siłami natury i chciałabym wracać do sylwetki sprzed ciąży tak jak ona - figurkę ma super - a w każdej ciąży przybywało jej ok 25-30 kg - wyglądała monstrualnie.

Ja dokonałam wczoraj najpoważniejszego zakupu lecę na wózki i tam go wkleję:)

mama2011 - super, że masz w brzuszku mieszkańca - trzymam kciuki za Waszą dwójkę!

Dziewczyny widziałam, że wczoraj była debata co do prania - króraś z Was pisała, że w Leclerc jest promocja Loveli - pojechałam i faktycznie super - normalnie 1,8kg kosztuje ok 21zł a tam 5kg +gratis duży płyn do płukania (który kosztuje ok 20zł) jest za 35zł. Polecam, ale promocja chyba będzie się kończyć jakoś na dniach.

dzięki LANA - mam nadzieję, że dzisiaj da mi popalić;-)

reklama
Cześć Kobitki!
LANA fotel super!Ja także myślałam o podobnym zakupie ;-)
mama2011 serdeczne gratulacje-teraz będzie wszystko dobrze-trzymam kciuki!
Pflaume ja także mam ogromny apetyt!Czasami nie mogę się powstrzymać,ile razy juz się przejadłam :szok: Dzieki temu waga pędzi ma przód...

shmira09 mnie plecy bolą jak leżę i potem trzeba wstać-wygląda to komicznie-chodzę jak kaczka.
Dziewczyny ja także myślałam o jakiś ćwiczeniach,no ale sama to raczej nie zacznę,bo skąd mam wiedzieć,czy nic nie zrobię Maluszkowi...
Pozdrawiam!

Anulek a o co chodzi z tą windą bo ja nie skumałam. Możesz jakoś po ludzku opisać, jak Ty to robisz?:-)

;-)Dominic zaciskasz mieśnie krocza tak jak bardzo Ci się chce siku a nie ma gdzie, albo trzeba dolecieć i potem rozluźniasz(tylko nie z pełnym pęcherzem bo się mogą za bardzo rozluznić:-)) i to jest taki wrażenie jakby szło do góry jak zaciskasz i w dół jak rozluzniasz(dlatego chyba winda?), jak przy zaciskaniu zrobisz wdech i przyciągniesz trochę mięśniami brzucha, a przy rozluźnieniu wydech to wrażenie tej windy się pogłębia...wychodzi??

EDITA-EDIT-fotel zamawiałam przez allegro expresowo wykonali zamówienie ,bardzo duży wybór tkanin i wybarwienia drewna ja dopasowałam sobie kolorystycznie do wypoczynku ,tkanina jest identyczna w foteliku jak w wypoczynku,pożądnie zrobiony i gruba gąbka nie takie byle co jak w "yusku" itp. i cena wielka różnica bo u mnie w sklepach koszt takiego fotela to ponad 400zł. a ja na allegro zapłaciłam z kurierem 228zł.:tak:
Facet też ma różne modele podsyłam Ci stronkę jeśli będziesz zainteresowana zakupem to szczerze polecam :-)
FOTEL FIŃSKI, FINKA Lomi (1604748376) - Aukcje internetowe Allegro

Kobietki bądźcie uważne dzisiaj, mamy 13-go w piątek. Ja właśnie dolałam do kawy zamiast mleka kefiru;-)

Marcelinaa powodzenia w ostatnim dniu:-) Nie forsuj się zbytnio. Ja też zacznę coraz rzadziej jeździć do biura, jest mi coraz ciężej :-p

reklama
Marcelina- koniec pracy jupiiii :D No to teraz bedziesz sie lenic :) Ja chyba tylko zaczne skarcac godziny swojej pracy
mama2011- wspaniala wiadomosc nam przyniosłaś, miło że o nas nie zapomniałaś i że zechiałaś sie podzieli z nami tym info. Spokojnych 9miesiecy :)

Cos jeszcze do kogos mialam ale zapomniałam:confused:

My dzis idziemy popatrzec na farby do pokoju Mikołaja bo za 2tygodnie chcilibysmy pomalowac pokoj a jutro maz mnie ciagnie do Chorzowa...troche mi sie nie chce :confused: jak co roku jest tam jakas wystawa kwiatów a jego firma robi wspaniła impreze o nazwie Mistrzostwa Polski w Wywrywaniu chwastów (jak ktos z Chrzowa to zapraszam, fajna zabawa a zwykle daja naprade wartosciowe nagrody)

aaa i jeszcze mały spamik :) bo moze ktoras teraz zerknie:
Potrzebuje obrotnego chłopaka/dziewczyny na prezentacje (czyt. stac przy regale i mówic: kup Pan sekator) na otwarcie nowego marketu OBI w Poznaniu. Może ktos kogoś takiego zna/ma Wiecej info na priv.

Do góry