Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Oli ładnie się zakręciłaś z tą smycząPowiedz mi ,a ten Persil to jest specjalny dla dzieci czy ten 'normalny'?
Witam po przerwie ja tylko chciałam się przywitać i podzielić moim szczęściem otóż w niedziele dowiedziałam się że ktoś zamieszkał w moim brzuszku
, ja rozważam zakup bujanego, od lat mi sie marzył taki a teraz jest pretekst :-)mama2011witam po przerwie ja tylko chciałam się przywitać i podzielić moim szczęściem otóż w niedziele dowiedziałam się że ktoś zamieszkał w moim brzuszku
Nie wiem która z Was pisała o kinie i harcach maluchaDzisiaj miałam tak samo. Jak mi szalał tam w środku- nie wiem czy mu się podobało czy nie. Kopał mnie po pęcherzu aż pod ręką było czuć.
Właśnie brat mi mówi, że jak mama się śmieje to do dziecka dopływają endorfiny i jemu się podoba dlatego szaleje.
Gabinia- ładnie się prezentujecie![]()
Witam po przerwie ja tylko chciałam się przywitać i podzielić moim szczęściem otóż w niedziele dowiedziałam się że ktoś zamieszkał w moim brzuszku