reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Dominic ja jak bylam przeziebiona pilam rutinoscorbin, wapno, herbatka z malin i cytrynka, gardlo piskalam bioparoksem i lezalam w lozeczku.
U mnie dzisiaj zapowiada sie ladna pogoda nie tak jak wczoraj tylko lalo i lalo. Udanego dzionka zycze

reklama
Witam w sobotni piękny ranek :-)
dominic-współczuję choróbska :-( na boolące gardełko możesz sobie psikać
TANTUM VERDE ,syropek na przeziębienia dla ciężarnych i karmiących kobietek *spam*(ma same naturalne składniki) a na kaszelek gin mi zaproponował syrop : drosetux,lipomel i chyba prawoślazowy oraz Isla -Cassis dziewczyny kiedys o tym ostatnim pisały ,że są tabl. do ssania i chyba w postaci syropku

Dzien dobry :)
Ospy nie widac :)mam nadzieje ze juz nie wyjdzie :-):-):-)
dominic - dziewczyny dobrze radza, zreszta na wątku o przeziębieniach jest mnostwo cennych rad na ten temat. Gliwice zdrowia życzą :)
A ja kupuje wylacznie w biedronce :tak: takie czasy, i rzadko kupuje firmowe rzeczy. Moze kiedys to sie zmieni.

Kochane, życzę Wam miłego weekendu, ja wyjeżdżam na weekend na działke, córcia kończy jutro 5 lat, będzie tort i imprezka;-)

Witajcie Dziewczynki!
Naskrobałyście-hoho i jak tu każdej z osobna odpisac :-D...
natt trzymam kciuki za dobre wyniki!
Tonya opisz jak tam w szkole rodzenia!
mucha
oszczędzaj się kiedy tylko możesz-wiem,że łatwo pisać,ale Maluszek w brzuszku ma jeszcze troszkę czasu.
szuszu i ja wczoraj łezkę uroniłam...sama nie wiem dlaczego ;-)Udanej imprezki,a dla Księżniczki Sto Lat!
flower witamy serdecznie!!!

Suszu udanej imprezki urodzinowej córci:-)
Naszprycowałam się mlekiem z miodem i czosnkiem i trochę mi już lepiej. Łamie mnie w kościach ale nie mam temperatury więc myślę, że przez weekend wyleżę przeziębienie i że to nie jakieś grypsko. Ale dzisiaj mieliśmy jechać wybierać już mebelki do mieszkania i wszystko się przeciągnie :confused2:

Witajcie, człowiek jak rano nie zaglądnie tutaj, to później pół godziny nadrabia ;-):-)
Szuszu dużo zdrówka dla córci i przyjemnej zabawy :-)
Dominic na przeziebienie proponuję rutinoscorbin, wapno musujące i jakis delikatny syropek na gardło. Można je tez płukać wodą z solą. Co do soków malinowych to faktycznie szkodliwy (wywołuje skurcze)jest tylko napar z liści malin, soki są jak najbardziej w porządku.:-)

reklama
Do góry