• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
HEJKA kobietki zgłaszam sie jako 3 :-)
Ulubione słowo na "O"-matko już nawet mysleć mi o tym nie można:-(i to tak już od 4 mies.do rozwiązania ,a gdzie do rozwiązania co ja piszę przecież później jeszcze 6 tyg.połogu:-(-przerąbane :-(

Wy przynajmniej macie "medyczne" zakazy. U mnie wszystko gra ale jak się robi romantycznie to moje kochanie mówi: Skarbie, czuję brzuszek i na tym się kończy. I nie przetłumaczysz upartemu facetowi, że w ciąży też można:confused2:

anulek82-dzięki za wsparcie dobrze wiedzieć ,że nie jesteśmy same:-D
dominic-to ja Ci kochana współczuję serdecznie :-(gdyby u mnie była taka sytuacja ,że małżonek nie-to chyba by doszło z mojej strony do gwałtu na mężusiu:-D

anulek82-dzięki za wsparcie dobrze wiedzieć ,że nie jesteśmy same:-D
dominic-to ja Ci kochana współczuję serdecznie :-(gdyby u mnie była taka sytuacja ,że małżonek nie-to chyba by doszło z mojej strony do gwałtu na mężusiu:-D
U mnie też, ale póki co to ja mówię nie:-) bo jakoś mi się nie chce:-)

Witam i spadam do szkoły znowu:) Miłego dnia, u nas jakoś nie ciekawie, pada i zimno... :-(

reklama
DOMINIC kuruj sie jak najszybciej i najskuteczniej kochana!:tak:

ja od godzinki w pracy siedze...jakas taka najedzona jestem..dziwnie sie czuje...:eek:

co do przyjemnych spraw..nie mam w ogole ochoty..:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry