reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Witam...
Szuszu
gratulacje !
My ślub braliśmy 28 sierpnia, więc prezent na rocznicę będzie jak ta lala... tu parę zdjęć - 28.08.2010

Chyba wczoraj na za długim spacerze byłam, bo całą noc i dzisiejszy dzień boli mnie każda zmiana pozycji- chyba, że to mi się znowu coś tam rozciąga..
Martwi mnie to, że przy mojej 31 mm szyjce lekarz mi nic nie zabronił.. w sumie to powinnam się cieszyć, ale wszędzie laski z takim wynikiem leżą plackiem.. chyba będe musiała zadzwonić do gina..

Byłam dziś u ortopedy.. mam świstek z zaleceniem do cesarki..niby cieszy, ale to w sumie żadna jeszcze gwarancja.
Poranny stres przed wizytą wykończył mnie psychicznie i jestem bez życia.
Dobrze, że taka pogoda za oknem.. mogę się w końcu dziś zacząć lenić bez żadnych wyrzutów sumienia.

reklama
Cześć dziewczynki ja jak zwykle przelotem :) U mnie wszystko ok nadal pracuję. Jutro idę do lekarza sprawdzić stan wód bo ostatnio coś było na styk.
Przesyłam buziaki

Hej!

Ale beznadziejna pogoda. Nic mi się nie chce. Kiepsko się czuję. Mam wrażenie, że zaraz mi żebra przebiją brzuch:-(

Marcelina, optymistycznie spójrz na swoją cesarkę. Świstek masz, to trzymaj się tego, że będzie. A zdjęcia ślubne super.

Maggie, zrobiłam te polędwiczki co mi linka podesłałaś i powiem ci moja droga, że rewela :tak:
Szuszu, gratuluję decyzji. Ale jeszcze się zastanów, bo wiesz "kajdanki" dużo zmieniają ;-)

Dziewczyny, ale Wam się na wspomnienia ślubne wzięło. Jednak baby w ciąży sentymentalne się robią, hehehe ;-)

Dziewczyny -piękne suknie ślubne każda jedna :-)
Taycia-mamy rocznicę ślubu tego samego dnia 4. 09 :-) u mnie to już w tym roku stuknie 12 lat po ślubie,a mój małżonek romantyczny jak wtedy gdy go ponad 13 lat temu poznałam :tak: Zawsze mnie czymś miłym zaskoczy:tak:
Mężuś odebrał własnie moje wyniki z morfologi i trochę się poprawiły ,zobaczymy co gin.powie ide na wizytę za tydzień.Hemoglobina skoczyła mi z 10,6 do 11,3-zawsze to jakaś poprawa :tak:

SZUSZU wielkie gratki za podjecie decyzji!

JEJKU laseczli ale pieknie wygladalyscie na Waszych slubach, cudne suknie i te figurki..wow!

LANA no to lepsza hemoglobina, ja jutro odbieram moj wynik z przed 3 tygodni , jestem ciekawa czy tez lepiej...

Lana - 4 września - będę zawsze mile wspominała i pamiętała,że jesteście też Wy,którzy w ten dzień także obchodzą rocznicę. Super,że hemoglobinka poszła trochę do góry!
Karolap, Marcelinaa - super zdjęcia !
Malgosia - odzywaj się częściej Pracusiu!!!!
Tonya - brakuje mi koleżanki do 'wirtualnych' spacerów...

kurcze ja znowu chce slonca!!! a tu pada i pada...na poprawe humoru wlasnie robie sobie kawe zbozowa i otworzylam milke jogurtowa...ktoras ma ochote na kawalek`?

reklama
Do góry