• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Nie kumam tego, że coś tam nie zrobione, bo poród to chyba nie godzina 0 - że później już nic nie można zrobić. To nie koniec świata. Posprzątać zawsze może ktoś za nas:D Korzystajmy póki można:-D

koniec swiata to nie jest, ale odwrocenie o 180 stopni he he...:zawstydzona/y: zreszta nie wiem dla kogo bardziej sprzatam: dla Saleha czy dla mojej mamy ktora wreszcie mnie odwiedzi;-)

SZUSZU super, im szybciej tym lepiej!

reklama
mal-gosia - powiększoną miał już w 28 tc później w 32tc nadal, więc jeśli nadal jest za duża to do 1 roku trzeba zrobić USG nerek. Czasem sama się zmniejsza i jest wszystko ok, a czasem dzieciątko ma np. refluks moczowy i częste zapalenia pęcherza.

koniec swiata to nie jest, ale odwrocenie o 180 stopni he he...:zawstydzona/y: zreszta nie wiem dla kogo bardziej sprzatam: dla Saleha czy dla mojej mamy ktora wreszcie mnie odwiedzi;-)
!
Grunt by syfu nie było. A to, że coś tam leży nie w takim miejscu jak powinno to nie przejmuj się:) Jesteś w ciąży i ma prawo być nieidealnie. A ty korzystaj z ostatnich chwil sam na sam. Zazdroszczę przyjazdu mamy. Moja obiecała, że wpadnie na parę dni jak już urodzę. Ale to nigdy nic nie wiadomo.

oj biedaczynko, nie załamuj się tylko. Może lepiej, że wszystko tak sprawdzają. Wiem, ze marzysz o tej chwili by już we 3 być w domku. Jednak musisz być super cierpliwa. Współczuję tej huśtawki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry