reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe mamy 2015

Happymum to szkoda, ale może moglabys kogoś poprosić aby ci kupił, albo przeczekasz jeszcze te parę dni. Ja robilam test jakoś 2/3/dni po terminie @.

Beata88 dzisiaj wizyta?

reklama
Beata88 ojj rozczuliło mnie i masz rację - to MIŁOŚĆ!!! :) Kazał mi przyjść za tydzień, dwa.... Ale ja za tydzień mam już zaplanowaną wizytę w przychodni gdzie normalnie chodzę, więc oczywiście pójdę:) Póki co mam brać nospe przy mocnych skurczach, zapewniał mnie, że bezpieczna.

Loveboiled - jutro powinna przyjść @ wiec zobaczę czy dostane i jak nie to w środę pojadę po test bp moj S. Ma wolne to autem raz dwa

Dzień Dobry Babeczki!

Kuracja imbirem, czosnkiem i miodem daje rezultaty czuję się o niebo lepiej, ale dla bezpieczeństwa byłam dziś u ogólnego i mam zwolnienie do czwartku. Nie najlepszy czas na chorobę mi się trafił ...ale mam nadzieję, że będzie dobrze:-)
Mdłości dalej brak, piersi delikatnie bolą i to wszystko. Apetyt już w miarę normalny. To tak na pocieszenie tym co piszą że też nie mają zbyt wiele objawów:)

Gratuluję nowym przyszłym Mamusiom, coraz większe grono się robi.

A i z tego gadania o rosole zakupiłam kurczaka w drodze od lekarza więc wieczorem będzie już bulgotał w garnku :)

Pozdrowienia i miłego dnia!

Hej dziewczyny, witaj happymum

Starajaca25
nie martw sie ja tez nie mam typowych objawów ciazowych. Ilesc procent kobiet je ma a ilesc procent nie, zreszta mozesz zreszta mnie tez moga jeszcze dopasc, glowa do gory, musimy myslec pozytywnie :-)

Anma14 gratki za udana wzruszajaca wizyte :-) Ja dzisiaj rano chyba przez te hormony trasznie nerwowa bylam ale juz mi lepiej :-)

reklama
Do góry