reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Cześć dziewczyny, jestem nowa ale mam nadzieje,że szybko sie zaklimatuzuje i nawiążę z wami kontakt. W prawdzie przedstawiłam się w odpowiednim wątku, ale nie szkodzi chyba raz jeszcze: Mam na imię Daria, pierwsza ciąża, termin 15 sierpień.
I od razu mam do Was pytanie... niepokoi mnie,że nie mam mdłości. Miewałam je kilka razy wcześniej, ale tylko chwilkę i tylko trochę. Teraz nie mam praktycznie w ogóle. Czy to za wcześnie na mdłości? Pomyslałabym,że po prostu ich nie mam, bo nie kazda kobieta musi je mieć w ciąży, no ale były i się zmyłu, chyba trochę za wcześnie?

reklama
ja juz tez nei mam, tez w 10tygodniu mi sie skonczyly. nie powiem,ze mnei to nei zastanwia, boja totalnei nie cvuje sie w ciazy teraz ;) ale tydzien temu bylo wszystko ok, wiec wierze ze dalej jest.
glowa do gory.

edit, przypomnialo mi sie,z od kilku dni musze wstawac w nocy na siusiu, co u mnie NIE istnieje w stanie pozaciazowym (sikam generlanie moze dwa razy dziennie) a tu hop, juz zaczal si eten czas.

Ostatnia edycja:
No właśnie mam identycznie - zastanawia mnie to. Idę 19 stycznia na wizytę. Mam nadzieję,że wszystko jest ok.

dzien dobry sie z paniami.
ja dopiero wstalam.
nie moge spac w nocy i znow do godz 3 buszowalam :angry:

zara lekje z chlopcami i zawoze na miejsce wymiany ;) jada do ojca dzis, a my z m pojdziemy do kina i na KALMARY! mniam.

yoohoosku biedaku. co ja ci mam zyczyc... ino prytulic bym mogla.

blerka, do lekarza, zapalenie pecherza pewnie masz.
tulkam was bierkaai.

Daria ja w poprzedniej ciazy w ogole nie wiedziaalam co to znaczy miec mdlosci. Jak mnie raz czy dwa zmulilo to bylo wszystko. Mdlosci i wymioty nie sa wyznacznikiem zdrowej ciazy, jedne maja, inne w ogole, a jeszcze inne tylko troszke ;-) poki nie plamisz to nie ma co sobie truc zdrowia.
ja tez ostatnio narzekalam na brak objawow a tu prosze... znow wrocily - wszysciutkie :-) i brzunio wczoraj bolal mnie w nocy, musialam nospe lykac :-(

Siusianie w nocy mam non stop, w ogóle dużo siusiam, ale nie co pięć minut, chyba,że coś wypije. W nocy chodzę średnio 2 razy. Od poczatku ciąży nie przespałam całej nocy bez pobudki.

reklama
Witam Was;-)
Co do mdłości to ja już pisała koleżanka wcześniej nie są one żadnym wyznacznikiem.. Ja w pierwszej ciąży nie miałam i bardzo sobie to chwalę :-) a teraz no niestety, były i to bardzo intensywne także co ciąża to inna..
Mnie też wczoraj brzusio pobolewało ale nospy w domu nie mam :\

Do góry