reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Musze Wam powiedziec, ze gdziekolwiek nie zajrze to wszyscy sie ostatnio kloca/rozmawiaja o szczepieniach - chyba to strasznie kontrowersyjny temat :-D

Dziewczyny nie bylo mnie tu wlasciwie (wchodzilam na chwile zeby nadrobic i nigdy mi nie wychodzilo) od sylwestra... Mam jakas malutka nadzieje ze mnie pamietacie...
Mialam ciezki czas bo synek mi sie pochorowal... Potem ciagle tylko praca - dom i ciagle spac mi sie chcialo. Wczoraj synek rozcial sobie luk brwiowy wiec znow kolejne stresy... Na szczescie obylo sie bez szycia - wystarczylo skleic plasterkami sciagajacymi.
To tak po krotce co u mnie :-)

Jutro mam wizyte u ginekologa i znow bedzie mnie namawial na zwolnienie :p Ale na razie nie planuje. Jeszcze troche chce popracowac...

Co do brzucha - ja tez juz mam calkiem spory. A u mnie jeszcze rodzina nie wie o ciazy wiec ubieram sie w luzne ubrania... Chcemy im powiedziec jakos na dniach...

reklama
Mój zacytuję "ryjogrzmot" poszedł już spać także mam teraz czas dla Was ☺ Beatko tak tak do mnie pasuje każde zwierzę w paski, rozstępy mam wszędzie ale co zrobić taki zew natury ;)

Do góry