reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Akuku koniecznie :-):-):-):-)

Blerka no rzeczywiscie niskie, kiedys tez takie mialam jak bylam z 15 lat mlodsza taka wtedy uroda
Teraz mierze sobie w domu codziennie i mam raczej niskie ale przed wizyta zawsze podwyzszone chyba to syndrom bialego fartucha albo stres. Ponoc na poczatku ciazy cisnienie sie obniza bo zwieksza sie produkcja krwi przez hormony.

Hej :) ja sie nadal czuję byle jak, już jestem tym tak zmęczona, że mam naprawdę coraz czarniejsze myśli. Ludzie... niech to się wszystko po 12 tygodniu unormuje, bo ta ciąża taka wystarana a ani troche nie potrafię się nią cieszyć przez to rzyganie...

Akuku - jak zwykle pełna profeska :)

Mnie narazie od 2 dni mdlosci i wymioty minely ale za to zaczelo mi sie krecic w glowie a i piersi juz tak nie bola.
Ja mimo objawow jestem szczesliwa i nie moge sie doczekac kolejnej wizyty :-)

hahahha o tak! Każdy lekarz na podniesienie cisnienia powinien zalecać mecze piłki ręcznej bądz siatkówki :D

Akuku piekny tort, postaralas sie!

Gnidka ja tez nadal wymiotuje, szczegolnie rano wiec staram sie wypic herbatke i potem wymiotowac bo inaczej sama zolcia rzygam, bleee

ale za to zaczynam miec zachcianki najpierw zjadlam pierogi na slodko z truskawkami a chwile pozniej sledzie.. hi hi

reklama
Hello dziewczyny.

Jestem w uk już, opóźnieniem (żadna nowość co hahahahahaha) bo koła tylne w samolocie wymieniali z jednej strony ;) Hahaha ale zawieszenie sie otworzyło i wykadoqalismy. Jestem tak zmęczona ze już mi obojętne było co sie będzie działo hahaha

Akuku, jesteś mistrynia kochana! Mistrzynią!!!
normalnie sie za wami stesknilam babiole.

Jak tam chorutki? Już lepiej?

Do góry