reklama
Ale mnie dziecko wymeczylo. Cale popludnie sie bawilysmy i bawilysmy i bawilysmy... Ale dobrze ze taka zajeta byla bo oduczam ja od smoka w dzien i jak zajeta to nie jeczy za nim :-) zaczelam we wtorek i wtedy miala napady histerii a dzisiaj juz wogole za nim nie plakala. Ja juz bedzie oki w ciagu dnia to sie zabiore za smoka do spania...
Ja w pierwszej ciazy dowiedzialam sie ze bedzie dziewczynka na samym poczatku 12 tyg. I lekarz byl pewny na 100%.
Teraz tez sie dowiedzialam w 12 tyg. Chociaz babeczka co robila usg najpierw powiedziala ze to wczesnie jeszcze, ale jak sie przyjzala to mowi ze wyglada na chlopaka, pozniej patrzy jeszcze raz i mowi tak chlopak. Wiec chyba pewna byla. Jak na kolejnej wizycie moj gin mi potwierdzi to uwierze do konca[emoji1]
Ja chcialam druga corke ale w sumie fajnie ze chlopak, parka bedzie. No i wychowam go na cud miod mezczyzne [emoji12]
Ja w pierwszej ciazy dowiedzialam sie ze bedzie dziewczynka na samym poczatku 12 tyg. I lekarz byl pewny na 100%.
Teraz tez sie dowiedzialam w 12 tyg. Chociaz babeczka co robila usg najpierw powiedziala ze to wczesnie jeszcze, ale jak sie przyjzala to mowi ze wyglada na chlopaka, pozniej patrzy jeszcze raz i mowi tak chlopak. Wiec chyba pewna byla. Jak na kolejnej wizycie moj gin mi potwierdzi to uwierze do konca[emoji1]
Ja chcialam druga corke ale w sumie fajnie ze chlopak, parka bedzie. No i wychowam go na cud miod mezczyzne [emoji12]
lilija
Fanka BB :)
No i wychowam go na cud miod mezczyzne [emoji12]
Hehe jak bedę miała dzieczynkę to ona sie piszę na takiego cud miód
Natka a jeszcze jeden link znalazlam na 406 str.
Cinamona tez juz na nastepnej wizycie chcialabym poznac plec
a jak nie to na prenatalnych moze uda sie cos podejrzec
co do smoczka to ja malej najpierw mowilam ze jest juz duza ze smoczki sa dla maluszkow staralam sie zeby zasypiala juz bez. No i pewnego dnia Zu stwierdzila ze moze juz je wyrzucic a w zamian dostala wybrany przez siebie kubeczek do picia. Z calego mieszkania pozbierala smoki i je wyrzucila
u nas to w miare szybko i sprawnie poszlo 
Cinamona tez juz na nastepnej wizycie chcialabym poznac plec
lilija
Natka a jeszcze jeden link znalazlam na 406 str.
Cinamona tez juz na nastepnej wizycie chcialabym poznac pleca jak nie to na prenatalnych moze uda sie cos podejrzec
co do smoczka to ja malej najpierw mowilam ze jest juz duza ze smoczki sa dla maluszkow staralam sie zeby zasypiala juz bez. No i pewnego dnia Zu stwierdzila ze moze juz je wyrzucic a w zamian dostala wybrany przez siebie kubeczek do picia. Z calego mieszkania pozbierala smoki i je wyrzucila
u nas to w miare szybko i sprawnie poszlo
![]()
Ooo jak fajnie wykombinowane, gratulacje
Olka87
Nie nadazam za Wami 
Witam nowe mamy :-)
My właśnie wróciliśmy że szpitala. Ja przez ta ciążę wyląduje w psychiatryku. Mówię Wam z bliźniakami to nawet przed porodem "kłopoty". Od rana twardnial mi brzuch i przez ta szyję bałam się, że może być coś nie tak mimo, że mój lekarz mówił że szyjka jest ok. Pojechaliśmy na ip żebym się uspokoiła i okazało się, że moja szyjka wydłużyła się do 35mm więc jest jak najbardziej prawidlowa, twarda i zamknięta. Z dziećmi wszystko super, serduszka też jak pociągi.
Ja to chyba zacznę wyprawke kompletować żeby zająć myśli przyjemnym sprawami. Ciągle tylko wysłu****e się w brzuch i przez to durne myśli.
Zanim nadgonie to co piszecie to już nie pamiętam co chce odpisać komu

Witam nowe mamy :-)
My właśnie wróciliśmy że szpitala. Ja przez ta ciążę wyląduje w psychiatryku. Mówię Wam z bliźniakami to nawet przed porodem "kłopoty". Od rana twardnial mi brzuch i przez ta szyję bałam się, że może być coś nie tak mimo, że mój lekarz mówił że szyjka jest ok. Pojechaliśmy na ip żebym się uspokoiła i okazało się, że moja szyjka wydłużyła się do 35mm więc jest jak najbardziej prawidlowa, twarda i zamknięta. Z dziećmi wszystko super, serduszka też jak pociągi.
Ja to chyba zacznę wyprawke kompletować żeby zająć myśli przyjemnym sprawami. Ciągle tylko wysłu****e się w brzuch i przez to durne myśli.
Zanim nadgonie to co piszecie to już nie pamiętam co chce odpisać komu

anney
\wrrawiamuc na photobucket.com i linka daj.mam plik z dzwiekiem na kompie ale nie wiem jak go wstawić na forum ?
ja tez mam pociag nagrany
reklama
anney
Hehe jak bedę miała dzieczynkę to ona sie piszę na takiego cud miód, tylko nie do końca jestem pewna czy ona bedzie taka cacy dama
![]()
czubek hahahaha ale sie usmialam hahahaha