reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Lucynko jeszcze wroci bol :D ja czasem mialam tak ze ledwie mnie smyraly a dzis ze zdwojona sila znow rozbolaly :D poza tym juz jestesmy prawie po drugiej stronie takze wiesz :D

reklama
Mnie piersi nie bolą, ale za to jak biorę prysznic, albo jest mi zimno to MASAKRA... tak szczypią :p

My mielismy Ibize, ale się strzaskała, po przeprowadzce do innego miasta wszystko mamy tak blisko, że nie oplaca nam sie mieć auta, bo opłaty są masakrycznie wysokie, z resztą teraz by nas nawet nie było stać odkąd ja nie pracuję...
auto to mega wygoda, i fajnie mieć, ale jak nie masz, to przecież sie nie powiesisz ;)

Marand ja mialam tak jak ty. Zrobilam prawko juz dawno ale praktycznie nie jezdzilam i pozniej mialam stracha. Alr jsk zaszlam w ciaze wiedzialam ze z dzieckiem bede potrzebowala auta. My mieszkamy poza miastem i nic tu nie ma tylko domy wiec bez auta ani rusz. Wiec chyba w 5 czy 6 miesiacu ciazy wykupilan kilka godzin z instruktorem. Dalej troche sie balam ale bardzo chcialam jezdzic. Enek kupil mi auto w pazdzierniku a rodzilam 13 grudnia [emoji1] to najlepsze co zrobilsm. Teraz jade gdzie chce i nie musze enka prosic

ja poki bylam sama tzn. bez dziecka to mi nie zalezalo bo gdzie chcialam to sobie jechalam autobusem i nie bylo problemu, od centrum miasta mam 5 minut autobusem i ogolnie dobry dojadz a najpotrzebnejsze rzeczy pod nosem, ale jednak z dzieckiem to juz nie tak latwo tymi autobusami a przy dwojce to juz w ogole, dlatego mam nadzieje ze tym razem sie zmobilizuje i w koncu sie przelamie, tylko wtedy moga byc klotnie o auto:-D bo drugiego pewnie szybko nie kupimy, zwlaszcza ze szykuje na sie mega remont mieszkania

Wzielam emiska do salonu i spi w foteliku sanochodowym...bujam wozek caly czas bo go kaszel budzi... jak tak dalej pojdzie to jutri na ip z nm pojade.. bo antybiotyk do odbioru w poniezialek ..zreszta lepiej by lekarz go osluchal..
A wzielam go by m mogl choc troche pospaac..

Zjadlam gnoazdko i tylko sie podraznilam hehe .glodna jestem ale nie wiem co zjesc.. hmm najlepiej to cos slodkiego ale bic nie mam..moze i dobrze..

reklama
Witam dziewczynki.
Ja ciagle czuję ze posiadam piersi choc nie bola juz tak. Za to jak zmarzna to maaasakra bolą.
Ja maniaczka samochodowa jestem. Uzależniona zresztą od tego środka transportu;-)
Obecnie suzuki swift jeżdżę. Male ale wygodne w Londynie. Do Pl volvo Xc 70 jezdzimy- mojego m. Niby duże ale I tak ciągle za małe. Teraz transporter by nam się przydał.
Poczytalam o waszych przeprawach nocnych.★- dzielne kobitki jestescie! Ja już w sumie zapomniałam jak to bylo. Pewnie juz w sierpniu mi sie to szybko przypomni:-D
Pierworodny tez sypial z nami za to młodszego cierpliwie odnosilam lub moj m po karmieniu I lubił spać w łóżeczku. Teraz zobaczymy jak to wyjdzie.
A tak z innej beczki. Mialam dzis takie nieprzyjemne twardnienia brzucha. Niby bezbolesne a nieprzyjemne. Wzięłam nospe I polezalam. Teraz jest ok. Ale panika juz byla.
Moj m narzeka ze za duzo pracuję ( choc i tak zwolniłam) ale ciężko sie lenic kiedy dobrze sie czuję. A i w domu peacy nie brakuje :D ja to uparciuch jestem I wszystko sama sama sama :-) A później panikuje I mam wyrzuty.
W pon usg szyjki znów mnie czeka. Oby bylo ok..
I mam nadz ze młode pięknie pokaże ze jest dziewczynką:-D
Miłego wieczorku dla was

Do góry