reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniowe mamy 2015

mi ze wszystkich testow wycodzi dziewczynka (np. kalendarz chinski hahaha), z zachowan ciazowych tez dziewczynka, no i lekarz ze powiedzial, ze bedzie laseczka :))

takze mam nadzieje, ze wszelkie znaki na ziemi nie okaza sie falszywe :-)

reklama
chyba odpuszczę bo tak mysle ze jak pokaze mi dziewczynke to się będę cieszyc jak gwizdek i jak na usg wyjdzie chlopiec to się podlamie- ze wszystkie sygnaly na ziemi mowily za dziewczynka a ja i tak chlopa nosze :p
no kurde nie wiem co robic dziewczyny :p:p:p a jak pokaze chłopca ? aaa ! boje się :p

lilija z Ebaya ten drugi 12 F by mnie kosztowal :D:D chyba się skusze bo co to te 12 F - tylko jak mi chłopca pokaze to krócej w nadzieji zyc będę :p:p
Ale jest napisane ze jak się nie sprawdzi to oddaja 100 % kasy :D hehe

Boy or Girl? - Baby gender prediction test GENDERmaker | eBay

no dziewczyny doradzcie :D zamawiac ?:p:p:p czy mi już na czache rzucilo :p

Z soda tez zrobie dla zabawy hahahaha :D niech mi się tylko nie pieni :p:p

Akuku, przecież to nie może być prawda. Czytałam o testach z krwi które kosztuja chyba 300funtów i one maja uzasadnienie, bo w krwi mamusi płynie też krew dziecka i jeśli jest chłopiec to męski hromosom jest wtedy wyłapywany, a jeśli tego hromosomu nie ma to jest dziewucha, ale skąd niby na podstawie moczu miałby taki wynik wyjść?

Edit - doczytałam troche - ale i tak nie jestem przekonana. Gdyby to działało, to przecież trąbiliby o tym na prawo i lewo.

Ostatnia edycja:
gnidka- poczytałam i rezygnue- to jest zabawa tylko i czysty przypadek jeśli wyjdzie"prawidlowo" nie mam zamiaru się nakrecac i poczekam.. za 5 tygodni pojde prywatnie na usg :D i mam nadzieje ze cos powiedzą :D

i słusznie, aczkolwiek rozumiem Twoje "parcie" bo mając 3 chłopaków fanie byłoby przełamać to jakąś laseczką :)

a i tak mi wpadło do głowy, że przecież kobiety również mają w swoim organiźmie męskie hormony, tylko w mniejszym stężeniu, to samo faceci, a co jeśli mamusia ma zaburzoną gospodarkę hormonalną i testosteron u niej jest na wyższym poziomie niż u przeciętnej kobiety? Ten test jest moim zdaniem niemiarodajny ;-)

Akuku, przecież to nie może być prawda. Czytałam o testach z krwi które kosztuja chyba 300funtów i one maja uzasadnienie, bo w krwi mamusi płynie też krew dziecka i jeśli jest chłopiec to męski hromosom jest wtedy wyłapywany, a jeśli tego hromosomu nie ma to jest dziewucha, ale skąd niby na podstawie moczu miałby taki wynik wyjść?

Edit - doczytałam troche - ale i tak nie jestem przekonana. Gdyby to działało, to przecież trąbiliby o tym na prawo i lewo.
Nifty chyba sie nazywa, w Londynie w uclh robią Darłowo dla każdej 30+
rozwazam przeniesienie sie do tego szpitala.

gnidka- podobno mogę mieć jeszcze hormony z poprzednich ciąż... i wtedy na 100 % wskazalo by chłopca :D
I druga rzecz taka ze podobno wsadzają już papier o danym kolorze a potem jak się zamoczy to wychodzi kolor już wcześniej nadany... strata kasy i czasu- musiałabym czekac 3 tyg na test..nie ma sensu skoro za 5 tyg zrobie usg :D

Anney ze ja nie mam 30 lat :p

Zgage mam ..na kogo to ? chłopca ? dziewczynke ? buhahahahahaha :D

dobra ide snic o sukieneczkach i warkoczykach :D

dobranoc

Zgaga to na chłopaka, ale moja kuzynka miała mega zgage i ma dziewuche ;)

Od kilku dni budzę się o godzinie 4-5 i nie mogę spać conajmniej godzinę. Dzis obudziłam się około 5 i już spac ciagiem nie mogę, zasypiam na 10 minut budzę się i tak na okragło! Postanowiłam przenieść się do salonu z TV i sobie coś pooglądać. Akurat leci program o wychowaniu dzieci. Kobieta oddaje dom z 4 dzieci pod opiekę ojca na 48H, sama oglada ze specjalistką materiał z wyczynów w domu- oceniając. Mąż wcześniej jej nie pomagał w obowiązkach. Myślę,że całkiem dobrze sobie radził, oprócz nie zwracania większej uwagi na to jak się bawia dzieciaki. Najmłodsza córka, na oko z 2 latka , zakładała sobie worek foliowy na głowę i zaciskała, synowie darli sie w pokoju i bili, istny sajgon hehehe. Generalnie celem całego "eksperymentu" było zwrócenie uwagi ojca na to ile mama ma pracy i zmotywowanie go do pomocy.

No i co najważniejsze, zrobiłam test z Sody i siuśków. Wyszła mi dziewczynka... ale bujdy te testy :p ...ja ewidentnie czuje sie na chłopaka heheh

reklama
Do góry