reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Dziekuje wam za odpowiedzi bo po prostu zalamalam sie... Bede dzwonic do nfz a jesli nie to jutro tam bede jechac i sie dowiadywac co i jak.

reklama
Ja bralam na poczatku Femibion 1, a od 13 tygodnia biore Femibion 2 plus gdzie jest kapsulka i tabletka codziennie do polkniecia :) femibion 2 plus kosztuje okolo 70 zl ale na allegro mozna juz dostac za 40 zl :) polecam ja na pewno do konca ciazy i przy karmieniu bede brala

Dzwonili ze szpitala za 8 dni usg ;) czyli 11.02 w srode bedzie to 12t3d wiec moge zapomniec o poznaniu ew. Plci ..ale co sie martwie w 16 tc zrobie prywatnie i juz ;)

Amney jedz jedz !

Ja nosze emilka dosyc sporo..no coz ma rok i nie wytlumacze mu ze nie moge..

Magdus nie pomoge z ubezpieczeniem w pl. Ale mysle ze powinnas zadzwonic i dopytac sie.

Ja biore kwas foliowy caly czas ;) i biore witaminy ale nie typowo dla ciezarnych ;) bralam je z chlopakami i mialam super wyniki wiec nic nie zmieniam.

Dobra to odliczam 8 dni... a potem ze 3 tygodnie i pojde prywatnie sie dowiedziec kto tam siedzi ;)

Akuku ale super ze juz znasz termin[emoji1]
Glupio w tym uk ze nie chca tak szybko plci powiedziec. Mi w pierszej ciazy w rowni 12 tyg gin powiedzial i do tego byl pewny. Teraz tez juz mi babka powiedziala jak zapytalam ale jeszcze poczekam do nastepnej wizyty czy moj gin potwierdzi

Cinamona no glupio ;( ja przy alexie i Vikim szybko wiedzialam..zreszta przy Emilku tez.. tu mialam usg z Emilkiem jakos w 13 tc i nic nie chciala powiedziec a 3 dni pozniej mialam w pl i powiedzial tak ... no narazie nic nie widac ..a ja no to jest szansa na dziewczynke a on oo jest siusiak ! Hahaha
Ja i tak do konca wierzylam ze sie pomylil hehe a wcale jakiegos super sprzetu nie mial ;)

Hej dziewuszki
Ja też biorę femibion2, w pioerwszym trymestrze brałam tylko kwas foliowy. Jem dużo warzyw i owoców.

Od rana z Mż płaczemy co chwilkę, może to będzie dla was głupie, ale nasz kochany kotek jest chory ;(. Jest jeszcze młody, a ma jakies problemy od 2 dni z nózkami tzn kuleje troszkę, nie ma apetytu, chyba w ogole nie pije wody. Prawie caly czas śpi na kocyku albo u nas na kolanach. Tak mi go szkoda że szok! On jest taki świetny, tulaśny, grzeczny, reagował zawsze na każde zawołanie, chodził ze mną na spacery przy nodze jak pies, a gdy sie tuli to non stop główke pod ręke aby go głaskać, nie wyrobie jak cos mu sie stanie. Mam wizytę ma jutro u weterynarza... wiem,że to "tylko" kot, ale nie dla nas.

Anney odpoczywaj i daj znać czy ci pzreszło, czy jednak szpital. Trzymam kciuki za Twoje zdrówko

reklama
lilija, zwierzę jest członkiem rodziny. zawsze jak coś mojemu pieskowi się dzieje (aktualnie jest u rodziców moich), to płaczę i opiekuję się nią, jak dzieckiem. Trzymam kciuki, aby lekarz pomógł.

magdus, dopytaj, ale musisz jako ciężarna być ubezpieczona - przecież za poród i pobyt w szpitalu też płacić nie będziesz. Pewnie jakieś przeoczenie, dopytaj koniecznie.

anney daj znać i jedź koniecznie, jak Ci nie przejdzie!

Do góry