reklama
yoohoosek
Fanka BB :)
Blerka omg! !!! Woda dla kobiet w ciąży? ! Pierwsze słyszę! Czego to nie wymyśla żeby zarobić na ciąży...... ja póki co tyko wodę przegotowana albo nuegazowana jak żołądek dojdzie do siebie wrócę do soków warzywnych i herbatek i pewnie uuuuukkkooooocchanej kawusi (ale pewnie to nastąpi dopiero w drugiej połowie ciąży).
Monitora nie miałam i mieć nie będę, stwierdziliśmy że byłby dla nas dodatkowym stresem.
Monitora nie miałam i mieć nie będę, stwierdziliśmy że byłby dla nas dodatkowym stresem.
Loveboiled ja znieczulenie dostalam gdzies kolo 23 ale nie wiem dokladnie a juz nad ranem czulam sie dobrze chcialam wstawac ale mi nie pozwolili. O 7 rano wstalami poszlam sama do kibelka, bez problemu.
Blerka ja nie kupowalam monitoru teraz chyba tez nie bede
Yoohoosek trzymam kciuki zebys wytrwala w postanowieniu nie poznania plci i zeby nikt sie nie wygadal. To musi byc super ale ja nie mam takich mocnych nerwow
Za bardzo niecierpliwa jestem:-)
Blerka ja nie kupowalam monitoru teraz chyba tez nie bede
Yoohoosek trzymam kciuki zebys wytrwala w postanowieniu nie poznania plci i zeby nikt sie nie wygadal. To musi byc super ale ja nie mam takich mocnych nerwow
Za bardzo niecierpliwa jestem:-)anney
ja z mlodym spalam 8 meisiecy, do operacji, bo go zatykalo i nie mogl oddychac, ale wtedy to mi monitor nie byl potrzebny. z kazdego meijsca w odmu bym uslyszala, ze go prvytkalo. niesamowite co w matce sie budzi, gdy wie,ze musi pilnowac bardziej niz normalnie.Ja to przez pierwsze 6 czy nawet więcej miesięcy spalam z jocha bo się budził i darł co 20 minut wiec monitor nie był potrzebny![]()
na pewno tak mialyscie, ze kazdy ruch dviecka w lozeczku wyczuwalyscie.
Anney zgadza sie, kazdy szmer se slyszy
a czemu nie pozwolili wstac to juz nie pamietam chyba ze moge sie slabo poczuc czy cos. Ja naprawde sie super po porodzie czulam i wszyscy w szoku byli ze tyle sil mialam i wogole nie wygladalam ze kilka godzin wczesniej urodzilam. Wogole mnie nie szyli, nic nie popekalam wiec nic mi nie przeszkadzalo. Ale za to psychicznie fatalnie ze mna bylo. Przez pierwszy miesiac mialam lekka depresje, hormony robily swoje, ale na szczescie minelo
a czemu nie pozwolili wstac to juz nie pamietam chyba ze moge sie slabo poczuc czy cos. Ja naprawde sie super po porodzie czulam i wszyscy w szoku byli ze tyle sil mialam i wogole nie wygladalam ze kilka godzin wczesniej urodzilam. Wogole mnie nie szyli, nic nie popekalam wiec nic mi nie przeszkadzalo. Ale za to psychicznie fatalnie ze mna bylo. Przez pierwszy miesiac mialam lekka depresje, hormony robily swoje, ale na szczescie minelo
ja z mlodym spalam 8 meisiecy, do operacji, bo go zatykalo i nie mogl oddychac, ale wtedy to mi monitor nie byl potrzebny. z kazdego meijsca w odmu bym uslyszala, ze go prvytkalo. niesamowite co w matce sie budzi, gdy wie,ze musi pilnowac bardziej niz normalnie.
na pewno tak mialyscie, ze kazdy ruch dviecka w lozeczku wyczuwalyscie.
Oj dokładnie jak mówisz. Pamiętam, że się bałam zanim jeszcze joche urodziłam jak ja bede go słyszeć, skąd ja będe wiedzieć... samo się wie i sam się czuje, instynkt.
Hey!
Melduje wizyte u ginekolożki - chyba z 30 min u niej siedziałam! Wszystko dokładnie posprawdzała - maleństwo chyba spało bo się mega mało ruszało tylko łapką kiwneło
Wszystko z nami ok (bałam się bo mega przeziębiona bylam przez cały tydzień) - lekarka powiedziała, że wg niej będzie dziewczyna
czyli po raz kolejny mam potwierdzenie dziewuszki
Mała pokazuje się jakby była młodsza o kilka dni i ma 7,3 cm
ale lekarka mowi, ze jeszcze wystrzeli 
Melduje wizyte u ginekolożki - chyba z 30 min u niej siedziałam! Wszystko dokładnie posprawdzała - maleństwo chyba spało bo się mega mało ruszało tylko łapką kiwneło
Wszystko z nami ok (bałam się bo mega przeziębiona bylam przez cały tydzień) - lekarka powiedziała, że wg niej będzie dziewczyna
loveboiled
Natka super wiesci, gratuluje dziewczynki 
reklama
Akuku
Natkaaa aaa gratuluje dziewczynki
Beatko tabelke zrob juz
trzeba wpisywac kto co bedzie mial
Czy ja juz mowilam ze bardzo bym chciala dziewczynke ?
Aa 2 dni na obiad pyszny rosol..wczoraj i dzis... a ja wieczorem zachcianka...rosol.. tylko ze juz zjedzony...zribilam sobie z kostki-zdrowo! Ale jest
moze nie taki pyszny jak ten moj..ale jest 
Biszkopt sie piecze kuchnia posprzatana moge odpoczac..
Aa i sie pochwale emil pierwszy raz zalapal mleko z butelki.. modyfikowane bi ja nie sciagam.. zreszta czuje jak on ssie ze prawie nie lyka.. i troche mi schudl przez chorobe.. uff dwa razy dziennie bede mu dawac i mam nadzieke ze niedlugo calkowicie sie odstawimy
Beatko tabelke zrob juz
Czy ja juz mowilam ze bardzo bym chciala dziewczynke ?
Aa 2 dni na obiad pyszny rosol..wczoraj i dzis... a ja wieczorem zachcianka...rosol.. tylko ze juz zjedzony...zribilam sobie z kostki-zdrowo! Ale jest
Biszkopt sie piecze kuchnia posprzatana moge odpoczac..
Aa i sie pochwale emil pierwszy raz zalapal mleko z butelki.. modyfikowane bi ja nie sciagam.. zreszta czuje jak on ssie ze prawie nie lyka.. i troche mi schudl przez chorobe.. uff dwa razy dziennie bede mu dawac i mam nadzieke ze niedlugo calkowicie sie odstawimy