reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniowe mamy 2015

A ja dalej chora i to dzisiaj jeszcze bardziej. Teraz leze w lozku i jest w miare w miare ale na 13 trzeba po mala do zlobka jechac i juz nie bedzie lezenia:-(

na wczorajszej wizycie uspokoili sasiadow ze z malym wszystko ok. To troche odetchneli i od razu humory lepsze.

Kendziorek no wlasnie u mojej sasiadki tez na poczatku ciazy stwierdzili ta dwunaczyniowa pepowine. Ale z organami wszystko ok. Jednak tez sie tym martwi. Ma czeste usg i kontroluja wage malego czy dobrze przybiera. Na ostatniej wizycie troche ich gin postraszyl ze niby mlody ma wage nizsza o miesiac ale wczoraj specjalista powiedzial ze waga tylko gdzies o tydzien nizsza i zeby sie tym nie przejmowac.

reklama
Ja tez jestem zmeczona ale to w dzien za to w nocy nie moge spac:/ jesc juz zaczelam po malu ale nadal mam wielki wstret do miesa :p po malu zdrowiejemy i mysle ze mloda wr wtorek puszcze juz do przedszkola po 2 tyg przerwie. Zapisalam m na mistrzostwa poznania w jedzeniu paczkow na czas , Zu tez ale dzieciaki nie rywalizuja tak jak dorosli. W poniedzialek okaze sie jak im poszlo ;) trzymajcie kciukasy :p

Jesli chodzi o ubranka to rowniez polecam te biedronkowe:) ja juz na wyprzedazy kupilam 2 pary bodziakow rajstopki i skarpetki.

Jesli chodzi o napoje ja pije wszystko na co mam ochote. Ostatnio dosc czesto pije herbate mietowa, wczoraj mialam ochote na cole, a dzis mam zamiar zrobic w sokowirowce sok marchwiowo jablkowy.

Juz sie nie moge doczekac poniedzialkowej wizyty u gin:) tym razem ide z m i Zu moze zechce im pokazac malude:)

ubranka biedronkowe mają tę wadę - że się łatwo niszczą.. szczególnie słodkie rajstopki dziecięce szybko zmieniają fason (chyba, ze miałam pecha... ).
Ale bodziaki w Tesco kupowałam i były ok. i Lidlowe piżamki dzieciom cały czas służą. ..

mona - &&& za rywalizacje

Ostatnia edycja:
Nutria mi sie nie zdarzylo jeszcze zebym byla niezadowolona z biedronkowych rzeczy. Nie kupuje oczywscie tam wszystkiego ale zdarza sie ze jedne rzeczy sa gorsze gatunkowo od drugich ;) w tesco tez maja sliczne ubranka dla dzieci ale czasami mnie cena przeraza

DSC_0742.jpgDSC_0757.JPG.jpgDSC_0743.jpgDSC_0744.jpgDSC_0745.jpg

yyyy same ocencie...wulgarny trochę...ale klientka chciała taki wlasnie- inne jej się nie podobaly :p prosila o cos wulgarnego- dla smiechu :)..

Załączniki

• DSC_0742.jpg
    DSC_0742.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 74
  • DSC_0743.jpg
    DSC_0743.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 69
  • DSC_0744.jpg
    DSC_0744.jpg
    13,5 KB · Wyświetleń: 71
  • DSC_0745.jpg
    DSC_0745.jpg