reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Loveboiled ja używałam tę maść ale była mi potrzebna ok. 5, miesiąca.

AKuku ja nastawiam się na chłopca, aby rozczarowania nie było dużego. Wolę się mile zaskoczyć, i tak będę kochała, grunt to nastawić myślenie po dowiedzeniu się o płci.

Odnośnie niewyspania, ja nie mogę spać od kilku tygodni, źle się, często się budzę, nie mogę zasypiać, a w dzień bezsilna chodzę.

Dziewczyny, gratuluję udanych wizyt.

Gratuluję udanych wizyt :-)

Natka idz koniecznie do lekarza, nie denerwuj sie, bedzie dobrze.

Aneczka bol plecow moze byc od naciskania macicy na nerwy przy kregoslupie. Albo moze zle spalas tez czasem boli.
Co do wagi to tak czasem bywa ze na poczatku sie chudnie i dopiero w 3 trymestrze waga rosnie. Kazdy ma inaczej, ja bym sir cieszyla jakby waga schodzila caly czas w dół.

Jaka jest "średnia" przybrania na wadze w 3 trymestrze w związku z rosnącym maluchem (nie objadaniem)?

Hej Ho Dziewuszki :) Przysięgam, że już nigdy przenigdy nie pochwalę się że mdłości się osłabiły... znowu jest tragedia, a może nawet gorzej niż kiedykolwiek... Dzisiaj na wadze po dwóch dniach prawie kolejny kilogram do tyłu... za 4 dni usg i się zaczynam denerwować, bo gdzieś z tyłu głowy coś mi mówi, że tam jest więcej niż jeden dzidziuś i to mnie wręcz paraliżuje...

gratuluje wizyt kochane!!! naprawde ciesze sie ze wszystko jest ok! :)
tak Lucynko, bylam. dziekuje ze pytasz :* ogolnie powiedzial ze jednorazowe brazowe jest bez znaczenia, co innego gdyby to bylo czerwone lub brazowe obfite. malucha widzialam chwilke, wierzgal sie, odbijal i machal lapka. skupil sie na tym lozysku i powuedzial ze tak sie moze zdarzac wlasnie przez to lozysko.
ja zawsze mqrzylam o synu a teraz juz mi wszystko jedno :)
te klucia, bol brzuvha itp ja uwielbiam! :D jak mnie do wieczora nic nie zakluje to panikuje :D a kregoslup o matko... i to zmienianie pozycji podczas snu... za kazdym rqzem sie budze na zmiane juz nie mowiac o tym ze przekrecam sie jak ciezarowa na koncowce :D
nie zanudzam was juz dziolchy, jeszcze rylko wspomne ze za tydIen tez ide.
Akuku ja Ci zycze powodzenia w srode i ogolnie to kazda zyczy Ci tu wymarzonej dziolchy :* panietaj, wysylam Ci dziolszkowe fluidy :D

Mnie tez bolą plecy ale to zazwyczaj po nocy, nad ranem.. Albo jak długo stoję w jednej pozycji, jak np myje gary to jest masakra :) po za tym ja w nocy sie budzę zd dwa razy przeważnie na siku a jak juz sie obudzę to potem nie mogę zasnąć ..

Magdus ja tez sie przekręcam jak ciężarówka na końcówce !:D a jak wstaje z łóżka to nie mogę sie wybić z materaca.. I sie śmieje do siebie ze gdzie do sierpnia haha :D

reklama
Magdus ciesze sie bardzo ze wszystko dobrze. Nie zanudzasz :-) Komoda juz doszla?
Czemu kolejna wizyta za tydzien, cos jednak nie tak z tym lozyskiem, musisz sprawdzac?
Ja kolejna wizyte mam za 3 tyg. i to troche dlugo jak dla mnie ale musze wytrzymac.
Z tym spaniem to ja tez juz zacznam stekac jak sie przekrecam czasem czy mam wstac i dzis moj m widzial mnie z balkonu jak szlam do domu i mowi ze sie bujam jak kaczka na boki heheheh

Do góry